nyheder

Få gigant odds på Europa League finale og AGF – Aab hos 888Sport

I denne uge bliver der spillet en række spændende kampe både i den hjemlige Superliga og ude i Europa. Mest indbydende må uden sammenligning være Europa League finalen 2016 som finder sted onsdag den 18. maj og spilles i Basel. De to rivaler er Liverpool og Sevilla. I den danske Superliga er der dømt jysk traditionsopgør mellem AGF og Aab. På begge kampe kan alle nye spillere hos 888Sport lige nu få helt vanvittigt forhøjede odds. Klik på billederne herunder og opret dig med det samme!
 

faa superodds paa agf aab hos 888sport
© 888Sport

 
Tirsdag mødes AGF og Aab i et af de mest sagnomspundne opgør i den danske Superliga og hos 888Sport kan du som ny kunde få fantastiske odds 8,00 på en sejr til udeholdet fra Aab mens en sejr til hjemmeholdet indbringer endnu mere imponerende odds 12,00.
 
I Europa League finalen må Liverpool uden tvivl betegnes som favoritter og en sejr til Liverpool vil indbringe odds 9,00 mens en sejr til de spanske underdogs giver odds 12,00.

ekstra odds paa el finalen hos 888sport
© 888Sport

 

Sådan får du dine forhøjede odds

  1. Opret dig hos 888Sport
  2. Spil på kampen – det er vigtigt, at dit spil på kampen er dit første odds væddemål.
  3. Vinder du får du herefter din ekstra gevinst udbetalt fra 888Sport.

 

Opret dig i dag og få bonus

Så snart du opretter en ny konto hos kvalitetsbookmakeren 888Sport kan du glæde dig til en masse timer med gode odds og spændende tilbud. Du kan ovenikøbet få den fantastiske 888Sport odds velkomstbonus på helt op til 1500 kr når du første gang foretager en indbetaling. Der er dermed mindst 1500 rigtig gode grunde til, at du besøger 888Sport i dag og opretter dig som kunde hos en af Danmarks stærkeste odds bookmakere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få bonus hver uge med 888Sport Multiklubben
næste artikel
EM Mobilkonkurrence hos Unibet - Vind EM BILLETTER