nyheder

Få odds 20,00 på pokalvinderen hos 888Sport

Når pokalfinalen 2016 torsdag den 5. maj fløjtes i gang i parken er det med FC København som klare favoritter til, at løbe med sejren. Modstanderen AGF har på ingen måde leveret varen i indeværende superligasæson – men det skal dog for en god ordens skyld nævnes, at holdet har præsteret anderledes overbevisende i DBU pokalen – det er deres finaleplads naturligvis også et tydeligt bevis på. Som ny kunde hos bookmakeren 888Sport kan du lige nu få dine odds forhøjet helt enormt når du spiller på vinderen af kampen. Du kan således få helt op til vanvittige odds 20,00 på vinderen af kampen.
 

forhoejede odds paa dbu pokalfinale 2016 hos 888sport © 888Sport

 
I enhver pokalkamp kan alt ske – dette er en af de mest spændende ting vedrørende denne turneringsform – det er knald eller fald, hver eneste gang. Derfor er ingenting givet på forhånd da det drejer sig om dagsformen og om hvilket hold kan finde den så altafgørende motivation til, at skrue op for trykket når dette er nødvendigt. Selvom FCK af alle bookmakere regnes som storfavorit til, at tage titlen, så kan det bestemt ikke udelukkes, at de Aarhusianske underdogs kan levere en overraskelse i Telia Parken på torsdag.
 
Hos 888Sport byder de alle nye kunder velkommen med helt utroligt flotte odds på vinderen af kampen. Tror du på, at favoritterne fra FC København tager titlen, så får du odds 7,00 mens Aarhusiansk pokalmesterskab udløser vilde odds 20,00 – du kan med andre ord score op til 2000 kr. på maksimalindsatsen 100 kr.
 

Sådan får du dit odds boost:

  1. Opret dig som kunde hos 888Sport.
  2. Spil på enten AGF eller FCK som vinder af kampen.
  3. Vinder du vil 888Sport booste dine odds op til ovenstående odds.

 

Opret dig i dag og få yderligere bonus

Som ny kunde hos en af Danmarks bedste bookmakere, 888Sport får du udover odds boost også en af de allerbedste velkomstbonusser du overhovedet kan finde på det danske marked. Dette gør du i forbindelse med din første indbetaling hvor du kan få den fine 888Sport odds velkomstbonus på op til 1500 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 4,00 på Real som CL Finalist hos Betfair
næste artikel
Velkomstbonus og odds garanti hos Scandic Bookmakers