nyheder

Få odds 4,00 på Real som CL Finalist hos Betfair

I denne uge skal det i to forskellige spændende Champions League semifinaler afgøres hvilke to hold der skal mødes i finalebraget i Milano senere på måneden. Onsdag mødes Real Madrid og Manchester City og i forbindelse med denne særdeles spændende kamp kan du hos Betfair få forhøjede odds når du oddser på hvilket af de to hold der samlet kvalificerer sig videre til den ultimative kamp i Milano! Tilbuddet gælder som altid for alle nye odds spillere hos bookmakeren Betfair!
 
Det første semifinaleopgør mellem disse to klubber endte i en nulløsning i det engelske og dermed skal man ikke være fodboldekspert for at kunne konkludere, at det er Real Madrid der står med de bedste kort på hånden i forhold til, at kvalificere sig til årets Champions League finale. Dette afspejles da også ved langt de fleste bookmakere.
 
Klik herunder med det samme og få odds boost!
 

betfair odds boost paa semifinalen i champions league 2016
© Betfair

 
Hos Betfair kan alle nye kunder lige nu få et fantastisk odds boost når de placerer et væddemål på hvem der kvalificerer sig til finalen! Hvis du spiller på Real Madrid får du odds 4,00 igen alt imens et spil på samlet sejr til Manchester City giver dig flotte odds 6,00 hvis du har held med, at gætte korrekt. Er heldet ikke med dig refunderer Betfair på fair vis sågar din indsats som ét freebet – så der er al mulig grund til, at oprette en konto hos Betfair i dag.
 

Sådan får du odds boost på Champions League

  1. Opret en konto hos Betfair med promotionkoden ZFBJFO!
  2. Dit første odds væddemål skal være på hvilket af de to hold der samlet set går videre til finalen!
  3. Vinder du – så får du de ovenfor nævnte helt fantastiske odds – og hvis du taber refunderes din indsats til dig.
  4. Du kan desuden optjene et freebet på 200 kr. for hvert 5. single odds væddemål du placerer (minimum 100 kr. til minimum odds 1,50).

 

Åben konto hos Betfair i dag og få bonus!

Betfair har ikke valgt deres navn vilkårligt, der er i sandhed tale om en fair bookmaker som i dén grad går til yderligheder for, at sikre sig at deres spillere er glade og tilfredse. Når du opretter dig kan du ovenikøbet modtage den ikke helt uefne Betfair odds velkomstbonus på op til 1000 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Fantastisk UNIBET tilbud: få 400 kr. retur på odds væddemål til Ishockey VM
næste artikel
Få odds 20,00 på pokalvinderen hos 888Sport