nyheder

888sport: Få odds 10 på en Liverpool-sejr over Salzburg

Hvad lyder sjovest, odds 1.85 eller odds 10.00 på en sejr til de forsvarende Champions League-mestre fra Liverpool FC, når de møder Salzburg? Hvis du synes, at det vilde odds boost fra 888 Sport lyder sjovere end det almindelige odds, som med stor sandsynlighed falder op til kampen, så skal du læse med her og se, hvordan du scorer den store 888 bonus.

 

888Sport odds boost Salzburg Liverpool CL1920
© 888sport

 

Eksklusivt tilbud til nye spillere

Din store betting bonus er ikke langt væk. For at få fat i det store odds på en Liverpool-sejr, skal du følge disse fire trin:

  • Trin 1: Klik dig ind på 888 Sport – skyd evt. genvej via et link her på siden.
  • Trin 2: Klik på ”Tilmeld dig nu” og udfyld de påkrævede felter.
  • Trin 3: Foretag din første indbetaling på minimum 70 kr. Bruger du bonuskoden ”100BONUS”, får du en 888Sport bonus på 100% op til 1.000 kr.
  • Trin 4: Når du har fået din 888 Sport velkomstbonus, placerer du et spil på mellem 10 og 50 kr. på en sejr til enten Salzburg (odds 26) eller Liverpool (odds 10).

 

Super odds på Salzburg vs. Liverpool!

 

En must win-kamp for begge

Det er ikke kun for os bettere, at der kan være store penge på spil. Det er der også for begge hold, som ikke kan tillade sig at tabe den sidste gruppekamp, hvis de vil videre fra gruppespillet. Før sidste spillerunde har Liverpool dog den fordel, at de med en uafgjort er videre fra gruppespillet. Men afhængig af Napolis kamp mod Genk, der blot har fået et point i de første fem kampe), så skal Liverpool sandsynligvis have en sejr, hvis de vil have førstepladsen i gruppen og en potentiel nemmere vej frem i titelforsvaret.
 
Mens Liverpool har en lille fordel, så har Salzburg kniven på struben, hvis de skal videre i det fornemme selskab. De skal nemlig vinde. En 1-0 sejr er nok, især i betragtning af at det første møde endte 4-3 til Liverpool, så der er nogle udebanemål, der tæller i østrigernes favør.
 

Sådan gør du din bonus udbetalingsklar

Din 888 Sport bonus er underlagt et par enkelte krav, som skal opfyldes, inden du kan få gevinsterne fra din bonuskode udbetalt.
 
Du får din 100% matchup bonus, når dit indbetalte beløb er omsat en gang til minimum odds 1.50. Din odds bonus skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før den og gevinster derfra kan udbetales fra din 888Sport-konto. Det har du 60 dage til at gøre.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888 Sport: Få odds 81 på at United sikrer Liverpool mesterskabet
næste artikel
Bwin: Spil kombinationsspil på håndbold VM og få free bets