nyheder

Få odds 8,00 på sejr til Tyskland i EM 2016 semifinalen hos Betfair!

Torsdagen byder på den anden af to spændende EM 2016 semifinaler – og det er ikke hvem som helst som tørner ud imod hinanden i dette opgør. To af de helt store fodboldmagter skal have afgjort hvem der skal gå videre til finalen ved EM i fodbold 2016! Tyskland møder værtsnationen Frankrig. Hos Betfair byder de på særdeles flotte forhøjede odds på vinderen af denne kamp – alt du skal gøre er, at oprette en ny konto hos denne kvalitetsbookmaker!

Der er lagt i ovnen til et sandt verdensklasseopgør når to af de absolut mest formstærke mandskaber torsdag aften mødes på grønsværen til et EM 2016 semifinaleopgør som kan gå hen og blive historisk!
 

betfair giver fantastisk odds boost paa em 2016 semifinalen mellem tyskland og frankrig til alle nye kunder
© Betfair

 
Vil de franske værter have held med, at knække de stærke tyskere eller vil den tyske effektivitet vise sig for overrumplende for de ellers velspillende franskmænd!
 
Hos Betfair kan du som ny kunde få helt vilde odds på vinderen af kampen. Uanset om du tror på Tyskland eller Frankrig, ja så kvitterer Betfair med fantastiske odds 8,00 på vinderen af kampen. Du kan altså virkelig vinde store penge på denne kamp!
 

Sådan får du odds boost hos Betfair:

  1. Åbn din nye Betfair konto ved at klikke på billedet som du ser ovenfor – husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJIW!
  2. Placer dit væddemål!
  3. Vind og få dit odds boost!

 

Opret dig i dag og få endnu mere bonus!

Betfair er en af verdens allermest populære odds bookmakere og du kan glæde dig til, at blive kunde hos dem! Første gang du indbetaler penge på din konto kan du ovenikøbet modtage den flotte Betfair odds velkomstbonus på helt op til 3000 kr! Dette kombineret med et enormt udvalg af forskellige odds gør det til en formsag, at beslutte, at oprette sig som kunde hos kvalitetsbookmakeren Betfair!
 
Ledte du efter odds bonus på EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 10,00 på Portugal Wales - EM 2016
næste artikel
Få odds 10,00 på Frankrig-Tyskland ved EM 2016 hos 888Sport!