nyheder

BETFAIR: Scor odds 10,00 på Tyskland-Italien til EM 2016

Lørdag den 2. juli 2016 spilles den tredje EM 2016 kvartfinale og det er en af de kampe som man ikke kunne have ønsket sig bedre arrangeret, som venter os. Modstanderne hedder nemlig Tyskland og Italien. Der er med andre ord tale om verden to måske allerbedste fodboldhold på nuværende tidspunkt. Eneste anke er derfor, at begge hold ikke kan gå videre til semifinalen ved EM 2016! Hos Betfair fortsætter de deres fantastiske odds boost til alle nye kunder, og giver dig således helt op til odds 10,00 på dit væddemål på dette opgør. Læs meget mere lige herunder!
 
Man fristes næsten til at sige, at det er ærgerligt, at det ikke er EM 2016 finalen som står imellem disse to kvalitetsmandskaber – men som bekendt kan man ikke altid få tingene som man ønsker det – og vi er bestemt heller ikke kede af, at få lov at se de to hold tørne sammen i et brag af en EM kvarfinale 2016.
 
Hos Betfair er det efterhånden blevet en tradition, at tilbyde alle nye kunder vilde odds boost på nogle af de bedste danske og internationale kampe. EM 2016 kvartfinalen mellem Tyskland og Italien er naturligvis ingen undtagelse.
 
Hvis du tror på, at Tyskland tager sejren, så vil du som ny Betfair kunde kunne få odds 6,00 men du kan få helt utrolige odds 10,00, hvis du spiller på, at Italien tager stikket hjem og kvalificerer sig videre til semifinalen.
 

betfair odds boost paa em 2016 kvartfinale tyskland italien
© Betfair

 

Sådan får du dit Betfair odds boost på Tyskland – Italien

  1. Opret din Betfair konto via billedet herover – du skal huske at bruge promotionkoden ZFBJIS!
  2. Placer herefter dit første væddemål på vinderen af kampen mellem Tyskland og Italien.
  3. Vinder du vil du få dit flotte odds boost udbetalt af Betfair.
  4. Skulle du være uheldig og tabe, ja så fortvivl ikke! Betfair vil i så fald give dig din indsats retur i form af ét freebet. Bemærk venligst, at maksimalt 100 kr. kvalificerer til dette odds boost.

 

Opret Betfair konto og få VILD bonus!

Betfair er en af de allermest populære bookmakere på det danske OG det internationale marked – og dette er naturligvis ikke uden grund. På nuværende tidspunkt tilbydes alle nye kunder en flot velkomstgave i form af den gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Det er der ikke andre af de store bookmakere der kan være med på – så vi vil opfordre dig til, at oprette din Betfair konto i dag!
 
Ledte du efter odds bonus på EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbud: Scor sindsyge odds 5,00 på sejr til Belgien mod Wales ved EM 2016
næste artikel
Betfair: Få fantastiske odds på mål til Island mod Frankrig NU!