nyheder

Tilbud: Flotte forhøjede odds på Premier League og andre hos Betfair

Når West Bromwich og storklubben Manchester United mødes er der lagt i ovnen til en spændende og forhåbentlig målrig kamp. Hos bookmakeren Betfair gør de i ethvert tilfælde deres til, at du som spiller kan få en rigtig spændende og indbringende odds-søndag med deres forhøjede odds på en Manchester United sejr.
 

Få kraftigt forhøjede odds på West Brom-Manchester United, La Liga og andet

© Betfair

 
Søndag eftermiddag mødes West Bromwich og Manchester United I den Engelske Premier League. Ude fra set kan opgøret muligvis ikke umiddelbart betegnes som værende et højspændt et af slagsen, i og med at både West Brom og Manchester United ikke har mulighed for, at blande sig i den absolutte topstrid i dette års Premier League. Hvis man ser lidt nærmere på Uniteds situation er dette dog en sandhed med modifikationer – da de med en sejr kan konsolidere deres øjeblikkelige 5. plads – en placering som i slutningen af sæsonen vil betyde garanteret Europæisk fodbold på Old Trafford i sæsonen 2016-17.
 
Hos Betfair tilbyder de lige nu et flot odds boost på en United sejr. Hvis du spiller på en United sejr i denne kamp og du har held med dit væddemål vil oddset blive forhøjet til flotte odds 5,0. Hvis du derimod skulle være så uheldig ikke at vinde på væddemålet, ja så refunderer Betfair din indsats som ét freebet. Dette tilbud er gældende til alle nye kunder og odds 5,0 kan højest udbetales baseret på en indsat på 100 kr. Betfairs flotte velkomsttilbud stopper dog ikke der. Du får desuden et freebet på 200 kr. for hver 5. singlespil á minimum 100 kr. som du har placeret (til minimum odds 1,5) så der er rig mulighed for, at vinde store gevinster hos denne bookmaker.
 
Udover forhøjede odds på denne kamp tilbyder betfair også forhøjede odds på følgende kampe:

Den 5. marts:

  • Tottenham Vs Arsenal
  • Real Madrid Vs Celta Vigo
  • Borussia Dortmund Vs Bayern München

 

Få velkomstbonus hos Betfair

Som nævnt ovenfor er dette et tilbud der gælder nye kunder . Og du skal således gå til Betfair hjemmesiden hvor du let og hurtigt kan oprette en konto. Når du foretager din første indbetaling kan du ovenikøbet få en flot Betfair velkomstbonus på helt op til 1000 kr. og du har derfor alle muligheder for, at vinde rigtig store penge hos denne kvalitetsbookmaker.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tilbud: Få 200 kr. Risikofrit væddemål på Tottenham-Arsenal
næste artikel
Kraftigt forhøjede odds på Chelsea-PSG hos 888Sport