nyheder

Ekstra høj odds til Tottenham vs. Manchester United!

Vi ser frem mod næste runde i Premier League og glæder os til kampen mellem to topklubber. Manchester United gæster Tottenham Hotspurs på søndag. Det er kamp som uden tvivl vil byde på meget. Tottenham er nødt til at vinde for at holde med City og Liverpool og hos United er man oppe at køre efter træner skiftet. Selvom United kun ligger å en sjette plads har de sidste kampe vist at en ny træner kan bidrage stor til succes. Kampen spilles søndag på Tottenhams midlertidig ”hjemmebane” Wembley Stadium og fløjtes i gang kl. 17:30 dansk tid. Vi vil, i denne artikel, se på en dejlig 888sport bonus som vi har modtaget i kampens anledning. Læs med.
 

Super Odds 888sport Spurs vs. United
© 888sport

 

Glæd dig til Premier League med bonus

Vi ser på en rigtig dejlig kamp fra den engelske Premier League som vil give dig en rigtig oplevelse. Det er ingen mindre en Tottenham og Manchester United der møder op mod hinanden. Begge hold er i rigtig god form. Tottenham vandt mod Chelsea i onsdags og United har vundet de sidste 5 kampe. Nu gælder det dog indbyrdes kamp på Wembley Stadium. 888sport har lanceret betting bonus der giver dig chancen for at ekstra høje odds hvis du spiller på kampen mellem disse to hold på søndag. Du kan som ny kunde få forhøjede odds hvis du spiller dit første væddemål på enten en sejr til Tottenham eller United.
 

Spil på Tottenham vs. United!

 

Få velkomstbonus og super odds!

Dagens odds bonus er i den grad unikt i og med at du kan kombinere de forhøjede odds med en utrolig god 888sport velkomstbonus. Det er ikke tit at man kan kombinere to tilbud i én men i denne omgang har 888sport valgt at give nye spillere mulighed for at bruge sig af begge tilbud. Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Du behøver ikke at gøre meget for at deltage og hvis du er kommet i gang vil du opleve en rigtig god bookmaker med gode odds og dejlige kampagner.
 
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Tottenham og Manchester United som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 
Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK.
 
Alt i alt må man erkende at dette tilbud virkelig er noget helt specielt. Du kan gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Håndbold VM 2019 - Optakt mod Chile
næste artikel
Hvem vinder håndbold VM 2019?