nyheder

Odds for 25 kr. på tre kampe og vind 30.000 kr.

På lørdag er det store Derbydag i Europæisk fodbold, og det markerer NordicBet ved at udlove en Derbyjackpot på 30.000 kr. For at få fingrene i NordicBets odds bonus på 30.000 kr. skal du spille ciffertips på de tre kampe, og den odds spiller der rammer rigtigt løber med NordicBets odds jackpot til Derbyday.
 

NordicBet 30.000 kr. Derbyjackpot
© NordicBet

 
NordicBets ekstra odds bonus til weekenden er forbeholdt eksisterende kunder – så sign op nu og få en eksklusiv NordicBet velkomstbonus på 1000 kr.
 

NordicBet 30.000 kr. odds bonus til Derbyday!

Premier League og La Liga byder lørdag eftermiddag på topunderholdning med intet mindre end tre lokalbrag. Det ser endda ud til at de har koordineret tiderne, således at man kan følge med i samtlige kampe live – og så giver NordicBet oven i købet en ekstra odds bonus i form af 30.000 kr. til den odds spiller der rammer rigtig, eller tættest på, ciffertipsene i de tre kampe:

  • 13.45: Tottenham – Arsenal
  • 16.00: Atletico Madrid – Real Madrid
  • 18.30: Everton – Liverpool

Sådan spiller du med om NordicBet Derbyjackpot

For at deltage skal du have en betting konto – og NordicBet giver lige nu nye kunder 1000 kr. i odds bonus. Derefter skal du spille en kombinationskupon på slutresultatet (ciffertips) af de tre ovenstående kampe til minimum 25 kr. Odds kuponen skal indeholde alle tre kampe, live betting tæller ikke med og kuponen skal være placeret inden første kamp dvs. lørdag den 7/2 kl. 13.45.
 
Hvis to personer rammer rigtigt, så vinder den odds kupon med det største indskud, og anden præmien er et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kr.
 

Massere af odds bonusser hos NordicBet

Lige for tiden kører NordicBet desuden to rigtig spændende odds konkurrencer:

Vi har desuden samlet samtlige danske odds bonusser fra alle de danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Arsenal
næste artikel
Få 100 kr. risikofrit spil på Tottenham – Arsenal