nyheder

Velkomstbonus og odds garanti hos Scandic Bookmakers

Hos en af Danmarks længst eksisterende bookmakere tilbyder de et sandt overflødighedshorn af forskellige odds på snart sagt alle muligt, og umulige sportsgrene og events. Hos Scandic Bookmakers er det aldrig kedeligt, at placere odds væddemål.
 
Siden bookmakeren Scandic Bookmakers i 1997 åbnede biksen har de hver eneste dag arbejdet benhårdt på, at blive en af danskernes foretrukne odds bookmakere. Med et enormt udvalg af odds og sågar deres garanti for markedets bedste odds på både Champions League og Europa League er denne bookmaker uden tvivl at regne for en af de allerstærkeste spillere på det danske marked. Du kan læse meget mere om både Scandic Bookmakers og de øvrige spillere på det danske marked i vores odds bonus sammenligning.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus på Superligaen © Scandic Bookmakers

 

Få de garanteret højeste odds

Når du er kunde hos Scandic Bookmakers kan du altid trygt regne med, at dine odds på Europa og Champions League er lig med markedets absolut højeste. Scandic Bookmakers overvåger altid alle odds sider og skulle det ske, at en af deres konkurrenter tilbyder et højere odds på kampene i Champions League og Europa League, så vil du få differencen indbetalt på din Scandic Bookmakers konto som kontanter og der er naturligvis ikke noget krav om gennemspilning på de ekstra penge der bliver indsat på din konto. Det eneste du skal være opmærksom på er, at det er single væddemål placeret før kampene starter som er omfattet af denne Scandic Bookmakers odds garanti.
 

Opret dig i dag og få velkomstbonus

Som ny kunde hos Scandic Bookmakers kan du glæde dig over mange ting. Udover deres store odds udvalg og de garanteret højeste odds på international fodbold kan du også glæde dig over, at du kan modtage en Scandic Bookmakers velkomstbonus på op til 750 kr. Denne får du i forbindelse med din første indbetaling til din nye konto hos en af Danmarks ældste og mest pålidelige bookmakere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 20,00 på pokalvinderen hos 888Sport
næste artikel
UNIBET: Få Risikofrit odds væddemål ved spil på Pokalfinalen!