nyheder

Oddset Julekalender: Få din julebonus hos Danske Spil!

Danmarks største bookmaker Danske Spil er kommet i julehumør og igennem de første 24 dage af December pynter de på ens betting konto med en række tilbud og bonusser til Oddset. Hver dag kan du åbne en låge og vinde store præmier i Danske Spils julekalender.
 

Danske Spil Julekalender © Danske Spil

 
Hvis du endnu ikke er ramt af julestemningen, så vil Danske Spils julekalender give dig et godt nyk i den rigtige retning. Der er præmier til hver dag – og flere chancer for at vinde. Husk at du kan spille med hver dag frem til den 24. December, og ved sign-up får du oven i købet 500 kr. i gratis velkomstbonus til Oddset.
 

Sådan deltager du i Danske Spils Julekalender

Du optjener point for hver gang du spiller på oddset for mellem 10 og 50 kr. på kampe indenfor følgende sportsgrene: Fodbold, tennis, ishockey, håndbold, basketball, Amerikansk football og Skisport.
 
Pointene udregnes således:
Odds x indsats per væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med)
 
Hver dag opdateres ranglisten, så du kan følge med i dine resultater.
 

Præmierne til Oddsets julekalender

Det er ikke småting, som Danske Spil har pakket ind i deres julekalender. Til den odds spiller, som vinder mest på én dag venter der en dagspræmie. Derudover kan du til hver adventssøndag, og hvis du vinder hele julekonkurrence, vinde en plads på den eftertragtede Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor Danske Spil fylder en flyder med odds og fodboldfans og flyver rundt til tre store kampe i Europa.
 
Her er en oversigt over hvad du kan vinde:

  • En plads på Verdens Bedste Fodboldrejse
  • En tur til Premier League i foråret
  • Gavekort til Unisport
  • Gavekort til Smartbox
  • Freebets til Oddset

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic: Få højeste odds på La Liga
næste artikel
Betsafe Julekonkurrence: Vind en VIP Manchester City tur