nyheder

Vind en tur til CHL 1/8-dels finalen mellem Barcelona – Man City

Danske Spil og Oddset belønner tre dygtige odds spillere med en tur til Champions League ottendedelsfinalen mellem Barcelona og Manchester City den 18. marts 2015. Vind på dine odds kuponer på La Liga og Premier League og deltag i Danske Spils odds konkurrence.
 

Oddset konkurrenc: Vind CHL Billetter © Danske Spil

 
Oddsets konkurrence om 3 x 2 billetter til Barcelona – Manchester City er kun for kunder hos Danske Spil, og nye kunder får 500 kr. i velkomstbonus.
 

Spil en double og deltag

Det er rimelig ligetil at spille med om Oddsets præmie på 2 billetter med fly og overnatning til returopgøret i Champions League kampen mellem Barcelona – Man City. Alt hvad du skal gøre er at spille en double på oddset med væddemål fra La Liga, Premier League eller begge. Alle typer af bets tæller med (o/u, handicap, live osv.), minimums oddset er 2.50 og indsatsen skal være på 250 kr. eller derover.
 

Gavmild gevinst fra Danske Spil

Odds konkurrencen løber fra den 4.2.2015 til 1.3.2015 og de tre personer med flest vindende doubler løber med præmien, der er 2 billetter med fly, hotel og middag betalt. Stillingen opdateres én gang, halvvejs i turneringen. Vinderen skal desuden kunne svare på spørgsmålet: Hvem vandt Champions League 2013/2014?
 
Hvis du er på jagt efter et godt tilbud fra bookmakerne, så har vi samlet alle aktuelle odds bonusser i en oversigt.

Om forfatteren

forrige artikel
Er du Danmarks bedste til live betting?
næste artikel
100 kr. freebet på Arsenal - Middlesbrough