nyheder

Vind daglige Freebets med Onsidebettings julekonkurrence

Julen er altid en sød tid, og nu forsøger Onsidebetting at gøre den lige en tand sødere. Du har nemlig mulighed for at vinde daglige freebets på 100 kr. og store hovedpræmier i deres store julekonkurrence!
 

Onsidebetting julekonkurrence vind freebets
© Onsidebetting

 

Vind dagligt Freebets i den store julekonkurrence

Hvis du er en hund efter gratis freebet uden indbetaling, så skal du lige nu deltage i Onsidebettings store julekonkurrence, der løber af stablen på deres Facebook-side. Alle dage op til d. 24. december kan du nemlig vinde daglige freebets i Onsidebettings julekonkurrence, hvor du skal gætte resultatet på en kommende kamp. Hvis du gætter rigtigt, bliver du belønnet med et Freebet på 100 kr.
 
Selvom vi nu er ved d. 10. december, kan du stadig nå at være med i de resterende 14 dage i julekonkurrencen. Et eksempel på en låge i julekonkurrencen er fra den 1. december, hvor spillere kunne gætte på resultatet af mødet mellem italinekse Atalanta og FC Midtjylland i Champions League. Kampen blev spillet samme dag og endte 1-1, hvilket tre personer der havde gættet på i kommentarsporet. De tre personer blev derfor belønnet med et Freebet til Onsidebetting. Det er da ikke helt dårligt, vel? Hvis du gerne vil have chancen for at spille med i den store julekonkurrence, så skynd dig ind på Onsidebettings forside og find linket til julekonkurrencen. Kun gæt angivet indenfor den anførte tidsramme gælder og kan deltage.
 

Du har også chancen for at vinde Freebets på 1000 kr!

Ikke nok med, at du kan vinde daglige freebets på 100 kr., hvis du gætter resultatet på en kamp, du kan nemlig også få chancen for at vinde et eller flere freebet på hele 1000 kr! Hvis du er så heldig at blive én af de heldige vindere af daglige freebets i julekonkurrencen, så deltager du altså med lod i den helt store julekonkurrence, hvor Onsidebetting udlodder fem freebets på 1000 kr. Du kan sagtens deltage med flere lod i konkurrencen, og dermed vinde flere freebets på 1000 kr. Antallet af lodder du har med i hovedpræmien kommer an på, hvor mange rigtige gæt du har haft i de daglige konkurrencer.
 

Husk også din Onsidebetting velkomstbonus

Hvis du gerne vil deltage i Onsidebettings store julekonkurrence, men endnu ikke er spiller hos dem, så skal du huske, at du har mulighed for at få en odds bonus, når du opretter en konto. Som ny spiller kan du nemlig få en startbonus på 100% op til 500 kr. Så hvis du første gang indbetaler 500 kr., så kan du få dit beløb fordoblet, så du har hele 1000 kr. at spille for.
 
Din Onsidebetting bonus skal gennemspilles 6 gange og dit indskud skal også gennemspilles 6 gange, før du kan udbetale eventuel gevinst fra bonussen. Mindste odds for gennemspilning er kun på 1.50!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Scor et freebet fra ComeOn på FCM – Liverpool
næste artikel
ManUnited vs ManCity: Betfair ude med vildt odds boost