nyheder

OnsideBetting: Få 100 kr. freebet til Superligaen

Kampene om det danske mesterskab i fodbold er for alvor ved at spidse til. Nu kan du få et freebet på Superligaen med OnsideBetting.
 
OnsideBetting giver et freebet på 100 kr., hvis man placerer et væddemål på minimum 100 kr. på en eller flere Superliga-kampe, der spilles torsdag den 22. april. Både pre-match og live bets er gældende.
 

Superliga freebet onsidebetting
© OnsideBetting

 

Bonus til nye og eksisterende spillere

Tilbuddet gælder både nye og eksisterende OnsideBetting-spillere. Så har du allerede en OnsideBetting-bruger, hvor du har penge stående, så kan du få denne betting bonus uden indbetaling.
 
Udover at du skal spille på en af torsdagens superligakampe, så er der en vilkår, der skal være opfyldt, for at du kan få dit 100 kr. freebet fra OnsideBetting. De er:
 

  • Spil på Onside specials (odds boost) er ikke kvalificerende til et freebet
  • Cash out eller annullerede væddemål er ikke kvalificerende
  • Det samlede odds på din kupon skal være minimum odds 1.70
  • Man kan højst få et freebet
  • Freebettet er gyldigt i 14 dage fra tildelingsdatoen

 
Freebettet fra OnsideBetting kan bruges på et valgfrit væddemål, så du bestemmer selv, om det skal bruges på Superligaen, en anden fodboldliga eller måske endda en helt anden sportsgren.
 
Vinder du på dit freebet, så er det kun nettogevinsten, der udbetales. Indsatsen i form af freebettet udbetales ikke.
 

Nye spillere kan få op til 500 kr.

Hvis du ikke har en OnsideBetting-bruger, kan du lige nu få et freebet og en OnsideBetting bonus på op til 500 kr. oveni, når du opretter dig og foretager din første indbetaling på OnsideBetting.
 
OnsideBetting matcher nye spillers første indbetaling med 100 procent op til 500 kr. Indskud og bonus skal efterfølgende omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonussen og gevinster derfra kan udbetales.
 
Spil med freebet bidrager ikke til indfrielsen af gennemspilskrav i forbindelse med velkomstbonussen.
 

Torsdagens superligakampe

Tre kampe er på programmet i Superligaen torsdag den 22. april. Her er det uden tvivl topopgøret i mesterskabsslutspillet mellem FC Midtjylland og FC København, der stjæler fokus, når der skal spilles fra de forskellige odds apps.
 
Se oddsene for de tre kampe her:
 

Superligaen 1 X 2
AGF – Randers FC 2.05 3.65 3.65
Vejle – AC Horsens 2.05 3.35 3.95
FC Midtjylland – FC København 2.15 3.80 3.30

 
Kampagnen løber til og med torsdag den 22. april kl. 22:44. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret torsdag den 22. april kl. 10:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCM – FCK: Vælg selv din vinder til odds 10
næste artikel
Bwin: Sådan får du 3 odds boost til Real Madrid – Chelsea