Partybets Bonus

Partybets LogoPartybets er en forholdsvis ny spiller på det danske odds marked. Bookmakeren fusionerede i 2011 med Bwin og i begyndelsen af 2012 åbnede Partybets, som spiludbyder i Danmark og danske Bwin-kunder blev overført til den nye spilplatform. Partybets og Bwin’s hjemmeside minder derfor også meget om hinanden, og begge proklamerer at have verdens største udvalg af odds.

 

Stort odds udvalg

De har det ikke kun i munden. Partybets har faktisk lidt for en hver smag, og nærmest alt hvad der kan forbindes med sport har Partybets sat odds på. De er tidligt ude med deres odds og dækker et enormt felt både før kampe og som live odds. Så hvis du er til Schweizisk brydning, skiskydning eller futsal, så er der nogle massere af kampe at spille på. Men de dækker selvfølgelig også de normale ligaer, og specielt på asia-spillene er der gode odds at hente.

Partybets hjemmeside er nem at navigere rundt i, men det trækker ned at de ingen mobil app har til deres danske kunder. Deres hjemmeside er optimeret, men en masse flash gør det til en øvelse i tålmodighed fremfor en spændingsfyldt spiloplevelse. Det samme gælder deres kundeservice, som desværre kun kan nås via e-mail, så presserende emner tager tid.

Heller ikke på bonus betting fronten er partybets helt med. De har således i øjeblikket ingen bonusser til odds spillere. Hvis du derimod er på jagt efter en bonus, så tag et kig på vores bonus konfigurator, som hjælper dig til at finde præcis den bonus du ønsker. Det kan f.eks. være en 100 % velkomstbonus hos Bwin, op til 100 % bonus fra 888sport eller 1000 kr. fra Bet 365.