nyheder

Peter Schmeichel og Tipico ønsker glædelig jul

Under mottoet ’De bedste ønsker er dem, der går i opfyldelse’ har Tipico og deres nye odds ambassadør Peter Schmeichel sat sig for at sikre danskerne en god jul i sikre betting hænder. Til nye kunder tilbyder den, til højtiden meget passende, rød-hvide bookmaker i øvrigt 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betting i sikre hænder

Den tyske bookmaker Tipicos vision er at man kan odds sikkert og problemfrit hos dem, både online og off-line i en af deres efterhånden mange butikker i Danmark. Ved siden af Peter Schmeichel står også to andre målmænd, Østrigske Michael Konsel og Tyske Oliver Kahn, som tilsammen udgør Tipicos trio, der skal sikre alle odds fans en god og sikker betting oplevelse.
 

Kilde: youtube.com / Kanal: Tipico – Sportwetten

 

Tipico tilbyder 1000 kr. velkomstbonus

Som ny kunde hos Tipico kan man få en 100 % bonus på sit første indskud – dog max 1000 kr. Hvis du opretter en konto hos Tipico for minimum 100 kr., så fordobles dit indskud og odds bonussen indføres automatisk på din konto. Før du kan hæve odds bonussen skal du spille beløbet igennem 3 x til et samlet minimums odds på 2.00. Det kan virke som et højt odds, men i modsætning til mange andre bookmakere, så er der rent faktisk ingen gennemspilningsperiode hos Tipico, så man kan tage sig tid til at finde de gode odds.
 

Åben de sidste låger i bookmakernes julekalender

De danske bookmakere har igennem hele julen afholdt en lang række af julekalendere. Du får overblikket her. Klik på de enkelte bookmakere og læs mere om deres julekalender:

  • Danske Spil giver en lille freebet sports quiz hver dag
  • Unibet åbner en låge til en odds, casino eller poker bonus
  • Scandic Bookmakers giver freebets via deres Facebookside
  • Betsafe holder afsindig, vanvittig jul med vilde adventsgaver
  • NordicBet afholder odds konkurrence om en hjemmebiograf

Få et overblik over alle de danske bookmakeres julekalender, og så kan du også altid følge med i bonus-betting.dk’s egen julekalender på Twitter. Her åbner vi dagligt en låge fyldt med en vanvittig sport, som bookmakerne endnu ikke har sat odds på. Følg med på #CrazyChristmasSport.
 
Hvis du er på jagt efter en anden velkomstbonus end Tipicos 1000 kr. odds bonus, så tjek også vores sammenligning af alle odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
25 % odds bonus på femlinger - sidste runde i 2014
næste artikel
Unibet 55.000 kr. nytårs og julebonus til oddset