nyheder

Pokalkamp fra Herning – Hvem vinder? FCM vs. OB!

Vi vender tilbage med dansk fodbold og ser i dagens artikel på en dejlig odds bonus til kommende pokalkamp mellem FC Midtjylland og OB. Hvem booker de første billetter til pokalfinalen? Svaret får vi onsdag aften på MC Arena i Herning. Kampen startet kl. 19:30. Dagens tilbud har vi fået hjem fra bookmakeren betfair.dk. Du kan i kampens anledning spille med forhøjede odds på en sejr til hjemmeholdet. Hvis FCM vinder mod OB kan du få glæde af en odds bonus på 7.0! Hvem tror du på? Tror du på at Midtjylland slår OB så kan du få stor glæde af dette tilbud fra betfair! Vent ikke længe og start med at spille hos betfair med det samme.
 

Betfair Bonus FCM OB
© Betfair

 

Hvem booker plads til finalen?

FC Midtjylland har aldrig vundet pokalen, men holdet har til gengæld været i ikke færre end fire finaler – i 2003, 2005, 2010 og 2011. Alle sammen endte altså med et nederlag i Parken. Nu har holdet mulighed for at tage revanche og bryde den onde stime. I denne omgang gælder det så semifinalen mod OB. Dagens modstander sluttede på en solid tredjeplads i Superligaens grundspil, og det første opgør i mesterskabsspillet kastede et point af sig i Brøndby – et point, OB vel at mærke sagtens kunne tillade sig at være skuffede over ikke blev til tre. Men hvad mon bliver det så på onsdag? Hjemmeholdet varmede op til kampen med uafgjort mod FC Nordsjælland i Superligaen. FC Midtjylland vadede i chancer, men holdet kunne altså ikke få bolden ind over stregen, og dermed endte Kenneth Andersens mandskab med at tabe et skridt i mesterskabskampen. Tror du på FC Midtjylland kan du få betting bonus giver på hele 7.0 hvis hjemmeholdet vinder mod OB. Tror du på FCM?
 

 
 

Forhøjede odds til hjemmeholdet

Vi glæder os til denne pokalkamp og syntes at FC Midtjylland er favoritter på hjemmebane, hvor holdet plejer at vinde, når OB er på besøg. En formentlig meget tæt kamp onsdag aften kan også sagtens tippe til ulvenes fordel. Er du klar til denne kamp? Vi er og glæder os til en rigtig god kamp og krydser fingrene for FCM!
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ8C
  • Spil på på en sejr til FC Midtjylland mod OB
  • Spil maks 50 DKK på nævnte væddemål (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 

Betfair velkomstbonus

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller betfair velkomstbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med betfair velkomstbonus. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Held og lykke med betfair.dk!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Vi er klar til FC Midtjylland vs. FC Nordsjælland!
næste artikel
Sydbank pokalen - Semifinalen - Brøndby mod AaB!