nyheder

Pokerstars: Få freebet til Bayern – Lazio

Afgørelsens time nærmer sig i forhold til, hvem der skal booke en plads i Champions League-kvartfinalerne. Her ligner Bayern München et hold, der mere eller mindre er klar ovenpå deres 4-1 sejr over Lazio i det første opgør.
 
Til returopgøret i München kan du lige nu få et live freebet fra Pokerstars Sports, hvis du spiller et pre-match bet på samme kamp.
 

pokerstars sports live freebet cl
© Pokerstars Sports

 

Sådan får du et Champions League freebet

Får at du kan få freebettet fra Pokerstars Sports, skal du spille et pre-match spil på Bayern München – Lazio på fem euro. Spillet skal være til minimum odds 1.50.
 
Når du har gjort det, så får du automatisk et live freebet på fem euro til samme kamp. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende Pokerstars Sports-spillere.
 
Inden du placerer dit pre-match bet på fem euro, skal du huske at tilmelde dig i ”challenges-vinduet”. Ellers får du ikke dit live freebet til Bayern München – Lazio.
 
Pokerstars Sports har desværre ikke nogen Pokerstars Sports bonus til nye spillere i øjeblikket. Hvis du er på udkig efter et odds tilbud til nye spillere, kan vi anbefale en Unibet velkomstbonus eller en Bet365 velkomstbonus, da de er blandt de største, samtidig med at de har markedets laveste omsætningskrav.
 

Bayern München – Lazio odds optakt

Det skal gå meget galt, hvis ikke Champions League-mestrene fra Bayern München skal spille sig videre til dette års kvartfinaler. Med 4-1 i det første opgør i Italien skal Lazio vinde minimum 4-0 eller med fire overskydende mål for at gå videre.
 
Senest et hold scorede fire eller flere mål mod Bayern München, var da Frankfurt i november 2019 lidt overraskende vandt 5-1 ude over Bayern München i Bundesligaen. Seneste gang det skete i Champions League, var, da Real Madrid vandt 4-2 i 2017-kvartfinalen. Her måtte der dog også forlænget spilletid til.
 

Bayern München – Lazio spilforslag

Hvis du mangler spilforslag til at få dette odds tilbud fra Pokerstars Sports, hvor du skal placere et spil på fem euro til minimum odds 1.50, så anbefaler vi følgende spil:
 

  • Lewandowski scorer og Bayern München vinder til odds 1.70
  • Bayern München vinder med -1 i handicap til odds 1.85

 
Spil på at Bayern München vinder på en 1X2 er ikke kvalificerende til et live freebet, da oddset er for lavt. I skrivende stund giver en hjemmebanesejr blot odds 1.33.
 
Pokerstars Sports har også så odds boost på kampen, hvor oddset på at Lewandowski scorer minimum to mål er boostet fra 3.20 til 3.50.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret onsdag den 17. marts kl. 11:00. Tilbuddet fra Pokerstars Sports er gældende indtil kampstart.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Her får du de bedste odds på Real Madrid - Atalanta
næste artikel
Vildt boost: Mr. Green booster oddset på 3 Superliga-kampe