nyheder

Få odds 17,00 på Polen – Portugal ved EM hos 888Sport

Torsdag den 30. juni 2016 byder på den første kvartfinale ved EM i fodbold 2016. De to kombetanter hedder i dette opgør Polen og Portugal – og der er blandt os fodboldfans vist ingen tvivl om, hvem der er favorit til, at gå videre til semifinalen ved årets store fodboldturnering. Hos 888Sport glæder de sig næsten lige så meget som vi gør til næste fase af turneringen og i den forbindelse byder de alle nye spillere velkommen med et aldeles stærkt odds boost på denne og de andre spændende kvartfinaler ved EM 2016 i Frankrig. Læs meget mere herunder.
 

888sport giver odds boost paa kvartfinalerne ved em 2016 © 888Sport

 
Portugal har vist ganske fine takter under den igangværende turnering – dog med et par formmæssige udfald undervejs. Polen har ligeledes gjort det godt og man må sige, at østeuropæerne har mere end indfriet de på forhånd stillede forventninger til deres præstation. Derfor kan Polen spille frit i kvarfinalen mod Polen, modsat Portugal, som i dén grad hungrer efter, at bevise deres værd ved en af de store slutrunder!
 
Hos 888Sport kan alle nye kunder lige nu få helt utrolige odds 18,00 på en sejr til Polen – mens en sejr til Portugal udløser odds 7,00, hvilket må siges også at være et rigtig fint odds.
 

Sådan får du dit odds boost hos 888Sport:

  1. Opret din konto hos 888Sport ved at klikke på billedet ovenfor.
  2. Placer dit første væddemål på vinderen af Polen – Portugal eller en af de andre kvartfinaler som kampagnen dækker.
  3. Hvis du vinder vil 888Sport supplere dine odds op til de ovenfor nævnte vanvidsodds.

 

Åbn konto i dag med 888Sport bonus!

888Sport har på flotteste vis etableret sig selv på det danske odds bookmaker marked og fremstår efter ganske kort tid på markedet allerede som en af de allerstærkeste og med pålidelige udbydere. Når du opretter dig hos dem kan du regne med et kæmpestort udvalg af odds og desuden kan du også få den særdeles flotte 888Sport odds velkomstbonus i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto.
 
Var du på udkig efter odds bonus på EM i fodbold?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tilbud: Stort EM odds boost på Island - England
næste artikel
Betfair tilbud: Scor sindsyge odds 5,00 på sejr til Belgien mod Wales ved EM 2016