nyheder

Bet365 bonus og optakt til EL kvalifikation – danske hold i aktion.

I morgen, torsdag den 21. juli 2016 skal tre danske hold igen i aktion i den igangværende Europa League kvalifikation. Såvel SønderjyskE som FC Midtjylland og Brøndby kunne glæde sig over via sejre, at få et rigtig fornuftigt udgangspunkt før de vigtige returopgør. Vi ser nærmere på odds tendenserne før de tre spændende kampe. Samtidig ser vi også på et af de rigtig fine tilbud som odds bookmakeren Bet365 har til deres kunder!
 

bet365 giver gode EL kval 2016 odds til alle © Bet365

 

FC Midtjylland Vs Vaduz

FC Midtjylland må siges, at være pæne favoritter til samlet set at gå videre i deres opgør mod Vaduz fra Liechtenstein. Efter på hjemmebane at have vundet 3-0 i det første opgør skal meget gå galt for midtjyderne, hvis ikke de skal kvalificere sig til næste runde.
 
Hos Bet365 giver en sejr til FC Midtjylland rigtig fine odds 2,37 – så det er bestemt et bet vi har tænkt os, at smide en skilling eller to efter.
 

Strømgodset Vs SønderjyskE

Samtidig med FC Midtjyllands opgør i mod Vaduz tørner SønderjyskE ud mod norske Strømgodset i et opgør som må antages at blive noget mere vanskeligt end midtjydernes. Godt nok vandt SønderjyskE første opgør på hjemmebane med 2-1, men nordmændenes udebanemål kan vise sig, at blive særdeles kostbart for de danske vicemestre fra sidste sæson. Her på redaktionen tillader vi os dog, at bevare optimismen, og vi tror derfor på, at SønderjyskE samlet set går videre efter et målfattigt opgør som ender uafgjort.
 
Hos Bet365 giver X et flot odds 3,50!
 

Brøndby Vs Hibernian

Som rosinen i pølseenden skal Brøndby på hjemmebane spille imod Hibernian fra Skotland. Efter en stærk 0-1 sejr i det første opgør står Brøndby med gode kort på hånden, særligt hvis de kan bevare den defensive organisation og lukrere på de kontrachancer der uden tvivl vil opstå imod et skotsk hold som må og skal score for at holde liv i deres europæiske drømme. Vi tror på et relativt målrigt opgør på vestegnen og anbefaler, at du spiller på over 2,5 mål i opgøret.
 
Hos Bet365 giver et sådan væddemål flotte odds 1,95.
 
Du kan blive meget klogere på Bet365 og deres konkurrenter ved at læse vores store odds bonus sammenligning her på sitet.
 

Opret dig i dag med flot bonus!

Bet365 er en af verdens største bookmakere og tilbyder dig et enormt stort udvalg af forskellige sportsgrene og odds typer. Samtidig kan alle nye kunder hos Bet365 også modtage den fine Bet365 odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Med særdeles rimelige gennemspilnings-vilkår er dette en velkomstbonus og en bookmaker, som vi på det varmeste kan anbefale dig at oprette konto hos!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Brøndby mod Esbjerg: Betfair giver odds 5,00 på BIF sejr!
næste artikel
Scor 3000 kr. i bonus hos Betfair og vind stort på EL kval 2016