nyheder

Premier League tilbud hos bwin.dk! Spil på United vs. Liverpool!

Vi elsker Premier League! Der findes mange grund hvorfor vi gør og en helt vigitg grund finder sted i denne weekend på legendariske Old Trafford i Manchester. Opgøret mellem Manchester United og FC Liverpool er en kamp so udover en kæmpe historie byder på alt hvad vi elsker hos Premier League! Jürgen Klopp mod Jose Mourinho! “Red Devils” mod “The Reds” – nummer to mod nummer tre i ligaen! Kan dette blive større? Glæd dig til en super fed kamp på lørdag kl. 13:30 dansk tid!
 

Bwin bonus Price Boost
© Bwin

 

Price Boost hos bwin.dk

I anledning af dette Premier League brag har bwin.dk lanceret ny Price Boost bonus til alle deres nye kunder. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Eller ønsker du blot starte din betting oplevelse hos en af markedets støre bookmkaer? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav.
 
Til kampen på lørdag giver bwin.dk ekstra gevinster på en sejr til Manchester United. Bwin Price Boost tilbuddene er rigtige gode og altid seværdig. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. I denne omgang kan du få en odds bonus på 7.5 fremfor de alm. odds på 2.5 som du eller ville få på en sejr til United i kampen mod Liverpool!

Få din ekstra gevinst!

Som ny kunde hos bwin.dk kan du i denne weekend gavne af en fantastisk Price Boost til kampen mellem Manchester United og Liverpool! Nye spillere vil ekstra gevinst på en sejr til Machnester United!
Sæt et væddemål på de eksisterende odds på en sejr til United, og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet!
 
Sådan spiller du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Manchester United mod FC Liverpool.
  3. Vinder United får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Nordicbet.dk: Vind en tur til Madrid og se Simon Kjær!
næste artikel
Til nye spillere: Bwin Price Boost - FC Barcelona vs. FC Chelsea