nyheder

Premier League odds: Vind to billetter til Chelsea – Man City

Danske Spil holder julen spændende for Premier League og odds fans. Igennem hele December kan du spille en double på Premier League kampe, og den odds spiller med flest vindende odds kuponer i julemåneden vinder en tur for to til topbraget imellem Chelsea og Manchester City.
 

Danske Spil Premier League odds konkurrence
© Danske Spil Premier League odds konkurrence

 
De to tophold i Premier League Chelsea og Manchester City tørner sammen den 31. Januar på Stamford Bridge i London til hvad der kan vise sig at være en afgørende duel i kampen om det engelske mesterskab. Du og en kammerat kan være på lægterne. Det kræver dog at I vinder Danske Spils odds konkurrence på Premier League. Hvis du endnu ikke er kunde hos Danske Spil, så kan du også få en lille jule bonus til oddset – få 500 kr. på dit første indskud.
 

Danske Spils Premier League odds konkurrence

For at være med i odds konkurrencen om to billetter til Chelsea – Man City med fly, overnatning og middag betalt, så skal du spille en double på Premier League i december måned. Indsatsen skal være mindst 200 kr. per odds kupon og doublen skal være på to Premier League kampe og have et minimums odds på 3.00. Den der har flest gevinstgivende odds kuponer med to Premier League kampe fra den 5. – 31. December vinder turen til topbraget i London.
 
Hvis du vil spille på nettet eller mobilen skal du være kunde hos Danske Spil, og til nye kunder giver Danske Spil en 100 % velkomstbonus. Du kan også spille off-line i en af Danske Spils kiosker eller butikker, men så skal du huske dit spillekort. Danske Spil giver desuden gaveodds i deres julekalender, hvis du har lyst til lidt ekstra spænding i juletiden.
 
Hvis du er på jagt efter en velkomstbonus til oddset – så tjek vores samling af alle danske bookmakeres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
5 fede julekalendere til oddset
næste artikel
Bet365: Gratis live bet på Man United – Liverpool