nyheder

Price boost på Australian Open 2018!

Det er nok det bedste der havde kunne ske i starten af denne års tennis sæson. Finalen ved Australian Open bliver en kamp mellem nummer et Simona Halep og nummer to danske Caroline Wozniacki! For at øge spændingen yderligere spiller de damer for både tuneringssejren og førstepladsen i WTA ranglisten. Vi her på siden krydser selvfølgelig finder for vores danske Caroline! Kampen finder sted i på lørdag kl. 9:30 dansk tid. Hos bookmakeren 888sport.dk kan anledning at denne kamp score en dejlig på odds bonus hvis Caroline Wozniacki vinder mod Halep!
 

Price Boost 888sport Caroline Wozniacki
© 888sport

 

Kan Wozniacki slå Halep?

Både Wozniacki og Halep har prøvet at ligge nummer et i verden. Halep gør det lige nu, mens det er seks år siden, Wozniacki toppede ranglisten. Ingen af dem har dog prøvet at vinde en Grand Slam. I år ligger Wozniacki og Halep så tæt på verdensranglisten, at de ikke kun spiller om at vinde en Grand Slam for første gang. De spiller også om at ligge nummer et på ranglisten. Spændingen vil være i top lørdag formiddag. For at øde spændingen yderligere kan du hos 888sport gavne af en flot Odds Boost hvis Caroline vinder! Spil for 100 DKK og få fantastiske 600 DKK som gevinst fremfor de alm. 216 DKK. Hvad venter du på? Det kræver ikke meget for at tage tilbuddet i brug:

  • Opret bruger hos 888sport.dk
  • Spil på kampen som dit første spil.
  • Scor din Price Boost gevinst

 
Husk tilbuddet gælder kun nye kunder og du må maks spille 100 DKK hvis du ønsker Price Boost tilbuddet!
 
 

 
Husk at pga. tekniske årsager, kampe som er tilbudt forhøjede odds på, blive præsenteret i som normalt med alm. odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.
 

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere.

 

forrige artikel
Forhøjede odds hos betfair! Barcelona vs. Alaves!
næste artikel
Forhøjet odds på Caroline! 12.0 på dansk sejr i Australien!