nyheder

Til nye spillere: Bwin Price Boost – FC Barcelona vs. FC Chelsea

På tirsdag vender UEFA Champions League tilbage og vi ser frem til mange gode kampe. Næsten alle kampe byder på spænding og intense 90 minutter. Hvem kan kæmpe sig frem til næste runde og for hvem slutter Europa eventyret i år. Uden tvivl vil der være spænding indtil sidste sekund og det glæder vi os til. Ønsker du ekstra spænding til de kommende kampe har fundet et fantastisk tilbud til det. Tilbuddet kommer fra bwin.dk og giver den rigtig lækkert bet bonus på kampen mellem FC Barcelona og FC Chelsea. Bwin en bookmaker som vi virkelig anbefaler med god samvittighed er kendt for deres gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Om det er fodbold, håndbold eller tennis bwin byder på rigtige gode odds og utrolige mange muligheder. Spil på de klassiske muligheder eller prøv kræfterne i bwin betting app. I denne omgang vil vi dog se nærme på Price Boost bonus til nænvte Champions League kamp.
 

Bwin Price Boost Barca vs. Chelsea
© Bwin

 

Vinder FC Barcelona mod Chelsea?

Som nye kunder har du mulighed for at få rigitg lækkert odds bonus til UEFA Champions Leauge kampen mellem FC Barcelona og FC Chelsea på onsdag. Efter 1:1 uafgjort i den indledene kamp på Stanford Bridge i London er der oplagt til en god omgang bold. I anledning af dette top brag har bwin.dk lanceret ny tilbud som alle nye kunder har mulighed for. Få din bwin bonus hvis du sætter dit væddemål på en sejr til FC Barcelona.
De såkaldte Price Boost tilbud er rigtige gode og altid seværdig. Opret i dag og nyd dette tilbud. Du vil få din ekstra gevinst som free bet hvis FC Barcelona kan vinde mod FC Chelsea på Camp Nou. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. I denne omgang kan du få en odds bonus på 5.0 fremfor de alm. odds som ligger under 2.0!

Sådan får du din bonus!

Sæt et væddemål på de eksisterende odds på en sejr til FC Barcelona i UEFA Champions League mod FC Chelsea, og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet!
 
Sådan spiller du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til FC Barcelona mod FC Chelsea.
  3. Vinder Barcelona får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Gider du hellere tage brug af lækkert bwin velkomstbonus er du velkommen til at gøre dette. Opret bruger os spil på et hav af markeder og historisk mange sportsgrene. Bwin giver dig en 100% startbonus på op til 1000 DKK opret dig i dag og sikrer dig denne seværdige velkomstbonus fra bwin.dk.

 

forrige artikel
Premier League tilbud hos bwin.dk! Spil på United vs. Liverpool!
næste artikel
UEFA Champions League bonus - United slår Sevilla odds 10.0!