nyheder

Price boost! Spil Schalke vs. Dortmund hos bwin.dk!

Selvom den tyske Bundesliga er afgjort og FC Bayer München allerede i sjette år i træk har kunne vinde mesterskabet er ligaen stadigvæk uhyre spændene. Ikke mindst fordi to af de største rivaler i europæisk fodbold kæmper om anden pladsen. Både Schalke 04 og Borussia Dortmund kæmper benhårdt om at få sølvet med hjem. Begge klubber som har en lang tradition og som siden årtier er rivaliseret møder hinaden på søndag for at afgøre den ultimative derby. Spil på ”Ruhr derby” hos bwin.dk og få lækkert Price Boost bonus! Hos bwin.dk har du mulighed for at tage brug lækkert odds bonus tilbud hvis du som ny kunde spiller dit første væddemål på en sejr til Dortmund! Vent ikke længe og opret dig som ny kunde og få glade af denne dejlige bwin bonus! Hvis du stadig tvivler og ikke er overbevist om hvilken af de mange bookmaker passer bedst til dig giver dig god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt.
 

Bwin Price Boost Ruhr Derby S04 BVB
© Bwin

 

Tror du på Dortmund?

Få forhøjede odds på 8.0 hvis Dortmund vinder ”Ruhr Derby” mod Schalke 04! Hos bwin.dk har du som ny kunde mulighed for at gavne af super odds bonus hvis Dortmund vinder derers kamp på søndag mod ærkerivalerne fra Schalke! Bwin giver ekstra gevinst til alle nye kunder der spiller deres første væddemål på en sejr til Dortmund! Opret i dag og nyd dette tilbud og mange af de andre tilbud og kampagner som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog som nævnt kun nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud.
 

Sådan gør du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Dortmund mod Schalke.
  3. Vinder Dortmund får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
 
Er du heller på udgik efter en seværdig bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Ovenfor nævnte tilbud er som sagt kun til nye kunder og kan ikke kombineres. Ønsker du hellere en dejlig bwin velkomstbonus er du velkommen til at bruge denne. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Nordicbet.dk: Gratis spil på NBA eller NHL
næste artikel
Betfair.dk: Spil på New Firm og få ekstra odds!