nyheder

Ekstra gevinster og profit-boost hos LeoVegas

Svenskerne er det første hold der står klar i kvindernes håndbold VM semifinale 2017. Efter en hård fight mod de danske kvinder er glæden stort hos vores nabo. Kampen gik tabt 26:23 og Danmark rejser hjem fra Tyskland uden den ønskede succes. Selvom om Danmark ikke længere kæmper om medaljerne er mange tophold tilbage som giver garantie for vild gode kampe i de kommende dage. Hos LeoVegas en rimelig ny bookmaker i Danmark kan du score ekstra gevinster og profitboosts til udvalgte live væddemål! I vores anmeldelse her på siden vil du kunne se at LeoVegas ikke er helt ny på bookmaker markedet. Selvom ikke mange har lagt mærke til dem indtil kan vi anbefale dig at se nærmere på LeoVegas velkomstbonus og deres unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder. Tag fat om chancen og scor ekstra gevinster og profitboosts til VM i kvindehåndbold 2017.
 

LeoVegas Profitboost VM kvindehåndbold
© LeoVegas

 

Ét mesterskab, fire profitboosts!

Hos LeoVegas får du ikke blot ekstra gevinster på dit første bet på turneringen – du kan derudover stadig nyde af 20% profitboosts til brug på LIVE væddemål, under hele turneringen! Du modtager 2x profitboosts, til brug på President’s Cup eller knockout kampene. Hvad venter du på? Opret bruger hos LeoVegas, spil på VM i kvindehåndbold og scor ekstra gevinster hvis på dine odds. Profitboosts gevinster er udregnet efter oddset på væddemålet – hvis det originale odds f.eks. ligger på 3,0, og du modtager 20% profitboost, får du en odds på 3,4. Husk at Profitboost kun kan benyttes på VM i håndbold for kvinder 2017 dog kan disse bruges på hver enhed, maks indsats er på 200 DKK.

 

Sådan bruger du dine profitboosts:

  1. Vælg markedet du gerne vil spille på
  2. På din valgte kupon, aktivér dit profitboosts under ‘bonus tilbud’ – HUSK maks indsats på 200 DKK
  3. Placér dit spil og kryds fingerne

 

LeoVegas velkomstbonus

Er du heller på udgik efter en startbonus burde du se nærmere på LeoVegas velkomstbonus. Prøv kræfterne hos denne nye bookmaker og find glæden. Vi har skrevet en introduktion til LeoVegas som oplyser om alle de relevante informationer som er vigtig for dig. Modtag din betting bonus på op til 500 DKK fra LeoVegas og kom godt i gang fra starten af. Opret i dag og gå ikke glip af denne nye bookmaker på Leovegas.dk.

forrige artikel
Trippelforsikring på VM i kvindehåndbold hos bwin.dk
næste artikel
Live Free Bet tilbud til kvindehåndbold VM fra Unibet!