nyheder

PSG vs Bayern: Få odds 10.00 på begge hold!

Efter 11 måneder med Champions League-fodbold er den længe forventede finale nu snart over for alle os fodboldfans. Årets turnering har været fyldt med overraskelser, spænding, glæde og ærgerelse – men den lange ventetid er nu forbi. Du kan lige nu hos Mr Green få en betting bonus på hele 10.00 på begge hold til årets Champions League finale i Lissabon.
 

Mr Green cl finale odds 10


© Mr. Green

To stjernespækkede hold mødes i finalen


Bayern München, der har vundet turneringen fem gange, skal forsøge at slå finaledebutanterne fra PSG på Estádio do Sport Lisboa e Benfica i Lissabon søndag aften. Begge hold har overkommet en masse forhindringer for at komme til finalen og vil selvfølgelig gå all-in for at løfte trofæet.
 
Pariserne sendte et stærkt signal, da de ydmygede Real Madrid på Parc des Princes i gruppespillet. Angel Di Maria viste sin klasse da de spanske giganter blev fejet til side. Efter Real Madrid nedslagtningen, begyndte folk for alvor at regnr PSG med i ligningen til dette års Champions League. I gruppespillet formåede Pariserne at score 17 mål og kun indkassere 2. Efter gruppespillet har PSG mødt Dortmund, Atalanta og RB Leibzig, før de nu står i finalen mod de tyske mestre.
 
Bayern München, der stadig er ubesejret i Champions League, kan nu ende denne sæson med at vinde alle deres kampe. Tyskerne stordominerede i gruppespillet – en dominans de førte videre med til til knockout-fasen, hvor Bayern hensynsløst udspillede modstanderne. Efter at have overumblet et nedslået Chelsea-mandskab med en samlet score på 7-1, var Bayernerne nu de førende favoritter til at vinde turneringen. Da de blev trukket i kvartfinalen mod Barcelona, ​​forventede hele verden at se en spændende kamp mod to jævnt afbalancerede hold. Med et resultat på 8-2 var det tydeligt, at det tyske storhold spænder mod trofæet. Gnabry, Davies og ikke mindst Lewandowski har været nøglen til deres rejse til finalen.
 

Vælg selv din vinder til odds 10.00


Som nævnt fejrer Mr Green Champions League finalen med et fremragende oddsboost på begge hold.
Så hvad end du tror på franskmændende eller tyskerne som favoritter til at løfte trofæet, ja så kan du score et forhøhet odds på hele 10.00 på dit favorithold. Det er et ganske højt oddsboost, og et man sjældent ser i en Champions League finale!
 
For at kunne modtage denne Mr Green bonus, skal du være ny kunde hos Mr Green.
 

Sådan får du odds 10.00 på Champions League finalen


Hvis oddsboostet er lige noget for dig, så skal du gøre følgende, for at kunne modtage bonussen:
 

  1. Gå ind på Mr. Green – du finder link her på siden
  2. Opret en ny konto
  3. Foretag en indbetaling
  4. Spil op til 50 kr. på enten PSG eller Bayern München til at vinde kampen

 
Hvis du skulle være så heldig, at ramme den rigtige vinder, så får du altså udbetalt en ekstra høj gevinst.
Gevinsten udbetales kontant og uden omsætningskrav.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Europa League-finale: Her får du de bedste odds
næste artikel
99 kr freebet på Champions League-finalen: Sådan bliver det dit