onsedetting nyheder

Randers – FCK: Sådan får du de højeste odds

Der venter en direkte duel om førstepladsen i Superligaen, når Randers FC tager imod FC København. Den danske bookmaker, OnsideBetting, har valgt kampen som rundens kamp.

Det betyder, at du får de bedste fodbold odds på kampen hos OnsideBetting, da Superligaens bettingpartner markerer samarbejdet ved at forhøje oddsene på kampen, så de er de højeste hos en dansk bookmaker.

Se hvordan du får de højeste odds på Randers – FC København, samtidig med at du kan se oddsene på kampen, læse en optakt og se et spilforslag hos OnsideBetting på kampen.

Randers - FCK odds bedste odds OnsideBetting
© onsidebetting.dk

Randers FC – FC København odds

OnsideBetting har, ligesom de andre bookmakere, FC København som favoritter til kampen. Oddsene på 1X2 på kampen fordeler sig således:

Randers FCUafgjortFC København
3.853.902.00

For at du kan spille oddsene hos OnsideBetting, kræver det blot, at du har en OnsideBetting-bruger – og selvfølgelig penge på din oddskonto for.

Randers FC – FC København optakt

Ovenpå en stærk indledning på Superligaen er Randers blevet mere medgørlige i de seneste par uger, hvor kronjyderne også har haft kvalifikationskampene til Europa League mod Galatasaray.

Hvor vidt de har spillet ind, er nok en vurderingssag, men Randers kom efterfølgende ud med en uafgjort mod AaB og et 2-1 nederlag mod Silkeborg.

OnsideBetting: Randers – FCK over 2,5 til odds 1.83

Det er svært at holde førstepladsen i Superligaen, når man taber til Silkeborg. I samme periode er FC København bare tromlet videre, hvor det før landsholdspausen blev til en 4-0 sejr over Vejle, hvorved københavnerne erobrede førstepladsen.

Randers har på mange punkter været forskånet for de traditionelle svære modstandere som FC København, FC Midtjylland og Brøndby i de første superligakampe, så opgøret mod FCK er der, hvor Randers for alvor skal vise, at det ikke blot var en enlig svale, at de strøg til tops i Superligaen.

Randers FC – FC København spilforslag og odds bonus

Du kan til kampen få en odds bonus på op til 500 kr. hos OnsideBetting. Du får her et 100 procent match på din første indbetaling med denne OnsideBetting bonus.

Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales.

Vi ser derfor på spilforslag på Randers FC – FC København, der kan bruges i forbindelse med indfrielsen af omsætningskravet.

Randers har faktisk slået FC København tre ud af de sidste fire gange. Samtlige af de sidste fem opgør er endt med 2-1 sejre til et af holdene, så derfor er spilforslaget dette: Over 2,5 mål til odds 1.83.

OnsideBetting: Randers – FCK over 2,5 til odds 1.83

Hvis du er på udkig efter andre odds bonusser, så kan du finde dem under vores odds sammenligning.

Oddsene er opdateret fredag den 10. september kl. 13:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
VM-kval: Danmark – Israel: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
Bwin skyder Champions League i gang med vilde odds boost