bet365 nyheder

Randers FC – SønderjyskE: Optakt til DBU Pokalfinalen 2021 med Bet365

Pokalfinalen mellem Randers FC og SønderjyskE skydes i gang torsdag eftermiddag, når de to finalehold tørner sammen på Ceres Park i Aarhus. Der er i den grad noget på spil, da det ikke blot er æren og en fin pokal, vinderen tager med hjem fra Aarhus.
 
Det hold der vinder Pokalturneringen er nemlig sikret deltagelse i europæisk gruppespil, og derfor er kampen ekstra vigtig for de to hold. Det er en svær kamp at spå om, da det begge er to midterhold i Superligaen der mødes, men det gør ikke kampen mindre spændende! Vi har herunder samlet et overblik over kampens odds hos Bet365. Find også ud af, hvordan du kan spille med en odds bonus på kampen!
 

Bet365 odds på Randers FC – SønderjyskE

Der kan ske mange ting i et opgør som dette. Pokalfinalen er altid en stor kamp, hvor der ikke er mangel på intensitet og spænding. Vinderen af pokalfinalen vinder ikke blot æren og pokalen, men er også sikret deltagelse i et europæisk gruppespil i næste sæson, og derfor er kampen uhyre vigtig for begge hold. Vi har samlet en række udfald og odds fra Bet365 på kampen herunder.
Vær opmærksom på oddsene senest er opdateret 12. maj kl. 12.00, og kan hænde at ændres op til kampstart.
 

Udfald i kampenOdds
Randers FC vinder i fuldtid2.30
SønderjyskE vinder i fuldtid3.10
Uafgjort3.40
Randers FC vinder trofæet1.70
SønderjyskE vinder trofæet2.05
Over 2.5 mål2.07
Under 2.5 mål1.72
Afgøres på straffeparkskonkurrence6.00
Rødt kort i kampen4.50
Marvin Egho scorer2.87
Anders K. Jakobsen scorer2.50

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Velkomstbonus på 1000 kr. til nye spillere hos Bet365

Er Bet365 ikke så heldige, at de allerede har dig som spiller, så kan du altså sikre dig en Bet365 velkomstbonus, der i den grad er værd at overveje. Alle nye spillere får nemlig væddemålskreditter op til 1.000 kr. når de tilmelder sig. Det kræver blot, at du foretager din første indbetaling på mindst 50 kr. og herefter modtager du dine væddemålskreditter, som bruges efter afgørelse af et væddemål. Væddemålet har samme værdi som din første indbetaling. Bonussen fra Bet365 har et min. odds på 1.20 og omsætningsperioden er på 30 dage.
 
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.
 

Vores forudsigelse til DBU Pokalfinalen

Som nævnt, er det svært at forudsige et udfald, da det er to meget jævnbyrdige midterhold, der tørner sammen i pokalfinalen torsdag. Randers er nummer seks i mesterskabsspillet mens SønderjyskE er to i nedrykningsspillet, og ingen af klubberne har for alvor imponeret på det seneste – dog har SønderjyskE en lidt bedre stime. Randers har vundet én af de sidste fem, mens SønderjyskE har vundet tre. Selvfølgelig mod svagere modstandere, qua deres deltagelse i nedrykningsspillet.
 
SønderjyskE vandt pokalen sidste år, hvilket var deres første titel i klubbens historie. Nu står de her igen for andet år i træk, hvilket er mildest talt meget imponerende for klubben fra Sønderjylland. Generelt har Randers været bedre i løbet af sæsonen, men det har ikke så meget at sige i en finale som denne. Vi har dog en lille fidus til Randers og deres offensive kræfter, men kampen kan sagtens ende i forlænget spilletid. Du kan altid spille på kampen i Bet365 app.
 
God fornøjelse og god kamp!

Om forfatteren

forrige artikel
Brøndby IF - FC Midtjylland: Få odds 10 på begge hold
næste artikel
FCK – Brøndby: Vælg din vinder til odds 10