nyheder

888Sports superodds på CL: Odds 13.00 på Real Madrid

Der bliver blandt fodboldfans over det meste af Europa joket med, at det er sidste chance for Manchester City, hvis de skal få drømmen om at vinde Champions League til at gå i opfyldelse, inden der potentielt venter to års udelukkelse fra verdens største klubturnering.
 
Første stop på vejen efter gruppespillet er Real Madrid, som sendte englænderne ud, sidst de tørnede sammen i Champions Leagues-knockoutkampe.
 

888Sport odds boost Real Madrid - Manchester City Champions League 260220
© 888Sport

 

City er favoritter


Potentiel udelukkelse, sidste chance og et glippet mesterskab i den hjemlige liga eller ej, så er Manchester City favoritter til 1/8-finalens første kamp på Santiago Bernabéu.
 
Det siger måske mere om Real Madrids nuværende forfatning, at gæsterne er favoritter til en 1/8-finale på spansk græs, end det siger om Manchester Citys nuværende styrke. Real Madrid kommer ind til opgøret med et 1-0 nederlag til Levante, hvilket kostede dem førstepladsen i La Liga.
 
Citys favoritværdighed underbygges også af skadeskvalerne hos Real Madrid, der både har Asensio, Bale og Hazard ude med skader. Kan Manchester City lukke ned for Karim Benzema, så står Guardiolas tropper med et godt udgangspunkt for både en sejr og videre avancement i Champions League.
 

ODDS BOOST: REAL MADRID – MANCHESTER CITY

 

Markedets højeste odds på Real Madrid – Manchester City


Glem alt om odds mellem odds 2.00 og 3.00 på Champions League-braget mellem Real Madrid og Manchester City. Hvad siger du i stedet til odds 13.00 og odds 15.00? Det er nemlig, hvad du med 88Sports superodds kan få på kampen.
 
888Sport er ude med en bonus til alle nye spillere. Slår du til og opretter en 888Sport-konto og tager denne 888Sport velkomstbonus, så kan du få odds 13.00 på Real Madrid eller odds 15.00 på Manchester City.
 
Velkomstbonussen kan blive din, hvis du opretter en spillekonto hos 888Sport og foretager en indbetaling på minimum 70 kr. Derefter skal du placere dit første væddemål, som skal være på mellem 10 kr. og 50 kr. på enten en sejr til Real Madrid eller Manchester City.
 
Rammer du vinderen af Champions League 1/8-finalens første kamp, så booster 888Sport dit odds til enten odds 13.00 eller odds 15.00. Din gevinst fra din velkomstbonus skal derefter gennemspilles seks gange til minimum odds 1.50, inden du kan få gevinsten udbetalt.
888Sports betting bonus er tilgængelig til og med kampstart. Der er tale om et pre-match odds, så du skal have sat dit spil før kampen begynder. Livespil tæller derfor ikke med. Vælger du cash-out i løbet af kampen annulleres dit oddsboost.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
IEM Katowice: Scor 100 kr. free bet hos Unibet med esport
næste artikel
Få vildt odds på FCK-avancement hos Mr. Green