nyheder

Her får du de bedste odds på Real Madrid – Atalanta

Der er lagt i ovnen til en begivenhedsrig og neglebidende Champions League-aften, når Real Madrid tager imod italienske Atalanta på Estadio alfredo di stefano. Vi har herunder samlet og sammenlignet de bedste odds, som du kan få på kampen når det kommer til betting i Danmark. Vi har ikke fundet en egentlig betting bonus til kampen her, men du kan stadig anvende velkomstbonus hos en lang række bookmakers!
 

real madrid atalanta de bedste odds
 

De bedste odds på Real Madrid – Atalanta

Hvem er favoritten? Kommer der over 2,5 mål? Vi har herunder samlet en række odds fra bookmakeren, så du kan se og sammenligne de forskellige odds på en række udfald i kampen Champions League-braget mellem Real Madrid og Atalanta:
 

 

Champions League Bet365 Unibet Bwin Comeon
Real Madrid – Atalanta Bet365 Bonus Unibet Bonus Bwin Bonus ComeOn Bonus
Real Madrid vinder 2.10 2.15 2.05 2.10
Atalanta vinder 3.25 3.40 3.30 3.30
Uafgjort 3.80 3.80 3.80 3.90
Over 2.5 mål 1.61 1.63 1.65 1.62
Under 2.5 mål 2.30 2.28 2.15 2.30

 
Oddsene er opdateret 16. marts kl. 10:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Formstærke Atalanta møder et Madrid-hold der skuffer

Champions League-fodbold vender tilbage til vores tv-skærme i denne uge, når den sidste runde af ottendedelsfinalerne skydes i gang. Og tirsdag aften kommer de regerende spanske mestre Real Madrid til at stå overfor Serie A-holdet Atalanta på Estadio Alfredo Di Stefano i håb om at komme igennem til kvartfinalen. Real Madrid går ind til kampen med en noget snæver 1-0 fordel fra første runde takket være en scoring af Ferland Mendy. Siden sejren har Zinedine Zidanes hold dog set svage ud, idet de spillede 1-1 uafgjort mod Real Sociedad og Atletico Madrid og kæmpede i sejren over bundholdet Elche i La Liga i sidste runde.
 

 
Atalanta er derimod i bedre form når de går ind til tirsdagens sammenstød. Gian Piero Gasperinis mandskab har vundet tre af deres seneste fire kampe siden de tabte mod Real Madrid – senest besejrede de Spezia 3-1 i Serie A. I processen har de scoret 10 mål, mens de kun har indkasseet tre og dermed er det vigtigt, at de kommer til at bære det momentum videre for at stå en chance for at komme tilbage mod Real.
 
Som nævnt har vi ikke fundet en kampagne til opgøret, men du kan stadig spille med bonus! Du kan foreksempel få en Comeon velkomstbonus på hele 100% op til 1000 kr. på din første indbetaling! Bonussen har ganske fornuftige krav til gennemspilning.
 
God kamp!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Boost dine FCK – FCM odds med Bwin
næste artikel
Pokerstars: Få freebet til Bayern – Lazio