leovegas nyheder

Madrid-derby: LeoVegas booster oddset til 10

Når La Ligas to mest scorende hold tørner sammen, har LeoVegas boostet oddset til 10 på, at der kommer over 2,5 mål i sæsonens første Madrid-derby mellem Real Madrid og Atletico Madrid.

Se hvordan du får odds 10 på over 2,5 mål i kampen hos LeoVegas her og se, hvordan du får de bedste fodbold odds på braget i Madrid.

real madrid atletico odds boost leovegas
© LeoVegas

Odds 10 hos LeoVegas: Sådan gør du

Det forhøjede odds er en betting bonus hos LeoVegas – og et alternativ til den almindelige sports velkomstbonus hos bookmakeren.

Du kan få odds 10 på over 2,5 mål i kampen Real Madrid – Atletico Madrid ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en LeoVegas-konto
  • Foretag en indbetaling
  • Spil op til 100 kr. på at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen

Når du sætter dit spil, fremgår de normale odds derpå fra LeoVegas. Det boostede odds kan ses på din kupon, når det er valgt. Sørg for at dit odds boost er aktiveret på din kupon, før du sætter dit bet. Det forhøjede odds kan kun spilles som en single.

Kampagnetilbuddet i form af denne LeoVegas velkomstbonus løber frem til kampstart, hvilket er søndag den 12. december kl. 21:00. Den almindelige LeoVegas velkomstbonus tilbyder nye spillere et freebet på op til 1.000 kr.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Real Madrid – Atletico Madrid optakt

Real Madrid og Atletico Madrid mødes for første gang siden marts, hvor opgøret endte 1-1. Ligaens nummer et, Real Madrid, går ind til kampen som favoritter til odds 2.08 hos LeoVegas, mens gæsterne og ligaens nummer fire, Atletico Madrid, giver odds 3.60.

I de seneste indbyrdes opgør har Real Madrid også haft en lille overhånd, men kendetegnet for kampene har været, at det har været tætte kampe.

Kongeklubben ligger forud for kampen 10 point foran Atletico Madrid, så gæsterne er altså tvunget til at jagte en sejr, hvis de skal forsøge at reducere hullet op til førstepladsen. Det bliver dog ikke helt nemt for gæsterne, da Luis Suarez er tvivlsom til opgøret.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Scor håndbold VM freebet med Cashpoint
næste artikel
Håndbold VM Odds og optakt: Frankrig - Danmark