nyheder

Få odds 10 på at Barcelona slår Real Madrid med Mr. Green

Mr. Green har gjort det igen. Endnu engang kan du få et vanvittigt højt odds på et storhold i et brag af en kamp, når Real Madrid tager imod FC Barcelona i et slag mellem nummer to og nummer et i La Liga. Her har Mr. Green nemlig fundet en stærk betting bonus frem, som sikrer vanvittige odds 10.00 på en Barcelona-sejr mod Real Madrid.
 

Mr Green Real Madrid - Barcelona odds 10.00
© Mr. Green

 

Eksklusivt oddsboost: Odds 10.00 på Barcelona


I stedet for at få odds 3.10 på en Barcelona-sejr får alle nye spillere med denne Mr. Green bonus nu muligheden for at få odds 10.00 på en Barcelona-sejr.
 
Mr. Green bonussen er et velkomsttilbud til nye Mr. Green-spillere. For at odds boostet fra Mr. Green kan blive dit, skal du gøre følgende:
 

  • Klik på knappen ”Odds 10 på Barcelona” herunder
  • Opret en spillekonto hos Mr. Green
  • Placer et væddemål på op til 50 kr. på, at Barcelona slår Real Madrid
  • Vind op til 500 kr., hvis Barcelona vinder

 

 
Bonussen fra Mr. Green har udover det store odds på en Barcelona-sejr og en potentiel gevinst på op til 500 kr. den ekstra fordel, at gevinsterne derfra udbetales kontant uden omsætningskrav. Velkomstbonussen fra Mr. Green gælder til og med søndag den 1. marts 2020 kl. 21:00.
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Direkte duel om mesterskabet


To point er, hvad der adskiller FC Barcelona i toppen af La Liga og de evige rivaler fra Real Madrid, forud for La Liga-sæsonens sidste El Clasico. Spørgsmålet er, om afstanden skal forblive den samme, udbygges til fem eller at Real Madrid overtager førstepladsen.
 
Vinder Barcelona, så er der pludselig fem point ned, hvilket betyder, at Real Madrid med 12 kampe tilbage skal vinde to flere end Barcelona for at overhale dem. Vinder Real Madrid, ja, så skifter førstepladsen hænder, hvorefter pointtab hos begge parter kan betyde forskellen på et mesterskab eller en andenplads bag rivalerne.
 
Selvom Real Madrid tabte seneste ligakamp med 1-0 til Levante og i den grad blev udstillet i Champions League af Manchester City, så er det hjemmeholdet, der er bookmakernes favorit til kampen. Der er næsten hele 1.00 til forskel på, hvilke odds Real Madrid og Barcelona giver til kampen. Presset er nu også på Real Madrid, der kan leve med en uafgjort, gerne skal have en sejr, men for alt i verden undgå et nederlag.
 
Mr. Greens Real Madrid – Barcelona odds kan derfor være en kæmpe oddsgave i forklædning, da Real Madrid i den grad har haft svært ved at score på Barcelona i de seneste møder.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
El Clasico: Din store Braithwaite bettingguide
næste artikel
Melodi Grand Prix 2020 – Din store oddsguide