nyheder

Sådan booster du dine CL-odds med Mr. Green

Med landskampspausen godt bag os gælder det nu Champions League, hvor der venter to brag af nogle kampe, når Manchester City tager imod Borussia Dortmund og Real Madrid tager imod Liverpool.
 
Bliver det til to hjemmebanesejre, så kan du lige nu få muligheden for en gevinst med forhøjede odds hos Mr. Green, da bookmakeren har forhøjet oddset på netop hjemmebanesejre til Manchester City og Real Madrid.
 

Real City forhojede odds mrgreen


© Mr. Green

Boost dit odds til 4.75 med Mr. Green

Manchester City er storfavoritter og unægtelig også det største bud på en ”sikker” i tirsdagens Champions League-kampe, når der skal spilles fra de mange betting apps.
 
Vinder de to hold, kan du i stedet for at få odds 3.75 potentielt vinde til odds 4.25 med denne bonus fra Mr. Green.
 
For at du kan forhøje dit odds, skal du gøre følgende:
 

  1. Log ind eller opret en konto hos Mr. Green
  2. Find ugens bet of the week
  3. Vælg ugens bet of the week
  4. Placer dit væddemål
  5. Modtag en forhøjet gevinst hvis du vinder

 
Det forhøjede odds er et tilbud fra Mr. Green, som både nye og eksisterende spillere kan få. Gevinsten er ikke underlagt noget omsætnings- eller indbetalingskrav, men der kan være individuelle indsats- og gevinstlofter forbundet med det.
 

Sådan får du et gratis væddemål til 500 kr.

Du kan lige nu få en Mr. Green bonus i form af et gratis væddemål på op til 500 kr., når du opretter en konto. Du kan dermed udover odds boostet score et gratis væddemål.
 
Indbetaler du minimum 75 kr., efter du har oprettet din Mr. Green-konto og spiller et væddemål til minimum odds 1.80, så modtager du et freebet på samme beløb op til 500 kr.
 
Bonussen har intet gennemspilskrav, men det er kun nettogevinsten, der udbetales.
 

Champions League oddsoptakt

I England er Manchester City storfavoritter, når Dortmund kommer på besøg. Dortmund har dog historikken med sig i form af tre sejre og en uafgjort i de seneste fem møder med Premier Leagues tophold.
 
Men Manchester City er bare i en form, som berettiger til, at de netop er favoritter i kampen.
 
Det er lidt uvante roller i Spanien, selvom favoritrollen ikke er stor. Her er det nemlig gæsterne fra Liverpool, der er favoritter forud for kampen – selvom det er små favoritter.
 
Real Madrid går dog ind til kampen uden nederlag i de seneste 11 kampe, hvor det er blevet til ni sejre og to uafgjorte. Modstanderne fra Liverpool har efter en længere miserabel periode dog fundet det, der minder om formen, hvor det er blevet til sejre i de seneste tre kampe, uden der er indkasseret mål.
 
Oddsene er opdateret tirsdag den 6. april kl. 10:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Cashpoint tilbud til nye spillere er tilbage
næste artikel
Bayern München – PSG: Her får du de bedste odds