nyheder

Få Risikofrit væddemål på CL hos Bet365

Det er spansk passion mod tysk ”ordnung muss sein” effektivitet der mødes i arenaen når Champions League kvartfinalen mellem Real Madrid og Wolfsburg tirsdag den 12. april fløjtes i gang! Hos Bet365 kan du få et 100% risikofrit live odds væddemål på kampen når blot du placerer et bet på kampen før den går i gang.
 
I de to holds første møde i indeværende Champions League sæson var det tyskerne der trak det længste strå, da de besejrede de spanske gæster med 2-0 på hjemmebanen, Volkswagen Arena. Opgøret kan dog stadig betegnes som et åbent opgør – da Real Madrid traditionelt set er stærke hjemme på Santiago Bernabéu.
 
Hos den store odds bookmaker Bet365 kan du nu få et risikofrit live væddemål til samme værdi som det kvalificerende pre-match væddemål. Når du deltager i denne kampagne er det simpelthen ikke muligt for dig, at tabe. Du kan læse meget mere om denne type af kampagne og alle de andre spændende tilbud som de danske bookmakere forkæler dig med i vores store odds bonus sammenligning.
 
Klik på billedet for at spille NU!
 

faa risikofrit live odds spil hos bet365 paa Real madrid wolfsburg 2016

 
Sådan gør du for at spille uden risiko!

  1. Placer et pre-match væddemål på op til 250 kr. på kampen.
  2. Så snart kampen starter kan du helt uden risiko placere et væddemål af samme værdi.
  3. Skulle uheldet være ude vil du modtage din indsats på livevæddemålet retur igen fra Bet365.

 
Bemærk venligst, at du skal have penge på kontoen til dit risikofrie Live væddemål for at kunne deltage i kampagnen.
 
Opret dig nu og få flot velkomstbonus
Du skal naturligvis være oprettet som kunde hos Bet365 for at kunne få dit risikofrie væddemål hos Bet365. Når du opretter din konto hos bookmakeren kan du samtidig få den store Bet365 velkomstbonus som pt er på op til 1000 kr. Du modtager din odds velkomstbonus når du foretager din første indbetaling på din nye Bet365 konto.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbud: Superodds på CL og DBU Pokalen 2016
næste artikel
Unibet inviterer til fodbold bonus fest på CL og EL kampe!