nyheder

Bet365 Tilbud: Spil risikofrit på Chelsea-PSG

Tiden er kommet til, at skille fårene fra bukkene – årets Champions League er absolut afgørende fast og denne uge byder på adskillige spændende opgør. Hos Bet365 kan du lige nu få et Risikofrit Live væddemål på det store opgør mellem Chelsea og PSG når du placerer et odds før kampen starter.
 

Spil 250 kr. Risikofrit på Chelsea-PSG 2016 bet365
© Bet365

 
Fodboldfans over hele verden venter lige nu i åndeløs spænding på at se hvilke hold der går videre til næste runde af Champions League. Både Chelsea og Paris Saint Germain står med gode kort på hånden i forhold til, at gå videre – så endnu er intet afgjort. Hos Bookmakeren Bet365 tilbydes du et Risikofrit væddemål på op til 200 kr. når du placerer dine odds på dette intense opgør mellem to af de helt store hold på den europæiske fodbolds stjernehimmel.
 

Sådan får du dit risikofrie væddemål hos Bet365

  1. Placer dit odds på kampen før den starter
  2. Når kampen er i gang vil du kunne spille et tilsvarende beløb live (maksimum 250 kr.) .
  3. Hvis du taber vil du modtage din indsats retur fra Bet365.

 

Opret dig og får Velkomstbonus hos Bet365

At være kunde hos Bet365 er din garanti for et enormt udvalg af valgmuligheder i forhold til dine odds. Samtidig er du hos Bet365 også så heldig, at nogle af de allerhøjeste odds der findes på markedet kan blive din. Der er dermed masser af gode grunde til, at oprette en konto hos Bet365. Hvis du ikke allerede er kunde kan du uden problemer oprette dig og i den forbindelse kan du oven i købet modtage en virkelig gavmild Bet365 velkomstbonus på helt op til 1000 kr. i forbindelse med din første indbetaling. Med andre ord kan din første indbetaling hos bookmakeren hurtigt blive til rigtig gode penge som du efterfølgende kan udbetale til din konto.

Om forfatteren

forrige artikel
Kraftigt forhøjede odds på Chelsea-PSG hos 888Sport
næste artikel
Betfair tilbud: Odds boost på Superliga, Champions League og Europa League