nyheder

Bet365: Få risikofrit Live odds væddemål på PSG-Man City

Fodbolden ruller i dén grad igen på de Europæiske stadionner når der i denne uge spilles kvartfinaler i denne sæsons Champions League. Flere byer lægger græs til opgør imellem giganter – et af disse er det spændende opgør der venter når PSG og Manchester City tørner sammen for, at i den første af to kampe, at afgøre hvem der skal kvalificere sig videre til semifinalerne. I denne anledning tilbyder Bet365 lige nu et 100% risikofrit live væddemål på kampen når du placerer et odds væddemål på pre match markedet!
 

faa risikofrit live bet hos Bet365 2016 © Bet365

 
Der kommer til at være kamp om enhver bold når de to europæiske storklubber tørner sammen i denne uge. PSG har i løbet af sæsonen vist sig uhyggeligt stærke og er også blevet nævnt som et seriøst bud på en samlet vinder af Champions League 2016. I de seneste par kampe i den hjemlige lige har hovedstadsklubben dog ikke just imponeret – og dermed kan man på ingen måde sige, at det bliver en ren ”walk-over” for PSG – for Manchester City har bestemt også vist gode takter og i og med, at klubben ikke har videre at spille for i indeværende sæson af Premier League burde deres fokus 100% kunne samle sig om succes i den største klubfodboldturnering i verden!
 
Hos bookmakeren Bet365 tilbyder dig dig som nævnt ovenfor et risikofrit live væddemål. Du kan med andre ord ikke tabe, når du spiller på dette klasse-opgør! Bet365 tilbyder en lang række spændende tilbud og kampagner og du kan læse meget mere om dem og de øvrige bookmakere og deres bonusser her i vores odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit risikofrie odds væddemål:

  1. Placer et prematch væddemål på kampen PSG Vs Manchester City
  2. Du får herefter tildelt et risikofrit væddemål når kampen er startet. Du kan få op til 250 kr.
  3. Hvis du vinder får du din gevinst udbetalt ganske som normalt – mens Bet365 vil refundere din indsats hvis heldet ikke er med dig!

 

Ny kunde? Få en flot bonus

For at få ovenstående risikofrie væddemål skal du naturligvis have en konto hos Bet365. Hvis du opretter dig har du ovenikøbet mulighed for, at modtage en virkelig gavmild Bet365 velkomstbonus som er helt op til 1500 kr. Denne får du ved at aktivere bonussen i forbindelse med din første indbetaling til din nye Bet365 konto.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tilbyder 3X Risikofrit odds til nye kunder
næste artikel
Super odds 5,0 hos Betfair på Europa League 2016