nyheder

Spil risikofrit på CL Finalen 2016 hos Bet365!

På lørdag, den 28. maj 2016 kommer bølgerne uden tvivl til at gå højt når vinderen af årets Champions League turnering skal findes. De to finalister som begge kommer fra den spanske hovedstad, Madrid vil begge gøre alt der står i deres magt for efter kampen at kunne hæve det eftertragtede trofæ. Spændingen er total – og nu kan den endda blive endnu større. Med Bet365 kan du få et risikofrit live væddemål på den intense finale mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Læs meget mere herunder!
 
Det er ubetinget højdepunktet i de fleste sportsinteresseredes fodbold-år, når Champions League finalen den 28. maj skal spilles på San Siro i Milano. Som om spændingen i selve kampen ikke var nok tilbyder odds bookmakeren Bet365 nu et risikofrit live odds væddemål på op til 250 kr. på årets Champions League finale. Det eneste du skal gøre for at modtage dette tilbud er, at placere et væddemål før kampen starter.
 
Klik på billedet herunder og spil med det samme!
 

faa risikofrit live odds paa cl finalen 2016 hos bet365 © Bet365

 

Sådan får du dit risikofrie live odds hos Bet365:

  1. Er du ikke allerede kunde hos Bet365 – så opret en konto.
  2. Placer et væddemål før kampen starter. Maksimalt 250 kr.
  3. Når kampen starter kan du herefter helt risikofrit placere et live odds væddemål på samme beløb som dit første odds væddemål.
  4. Taber du vil Bet365 refundere din indsats – helt op til 250 kr.

 

Opret dig i dag og få bonus

Som kunde hos en af verdens absolut førende odds bookmakere kan du være sikker på super gode odds og et enormt udvalg af forskellige sportsgrene, utallige livestreamede kampe – og ikke mindst en teknologisk løsning som bare VIRKER. Herudover tilbydes alle nye kunder den flotte Bet365 odds velkomstbonus på op til 1000 kr. i forbindelse med den første indbetaling på kontoen. Bet365 er derfor et virkelig godt bud på Danmarks fedeste odds bookmaker.
 
Ledte du efter EM 2016 odds bonus?
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport tilbud: Odds 13,00 på Champions League vinderen 2016
næste artikel
Få odds 4,00 på England Vs Australien hos Betfair!