nyheder

BET365: Få risikofrit live odds på Spanien Vs Tyrkiet

Weekenden er lige på nippet til, at stå for døren – men i Frankrig holdes der på ingen måde pause fra fodboldfestlighederne og fredag den 17. juni byder på lidt af en lækkerbisken til EM 2016 når de regerende Europamestre, Spanien på Allianz Riviera i Nice tørner ud imod det tyrkiske landshold. Hos Bet365 kan alle kunder – nye som eksisterende lige nu få et 100% risikofrit live væddemål på kampen. Læs meget mere herunder!
 
Spanien kom i deres første opgør mod Tjekkiet planmæssigt, omend ikke imponerende, i gang med EM 2016. Det samme kan man ikke sige om modstanderen fra Tyrkiet, som i deres åbningskamp måtte se sig slået 0-1 af Kroatien. Tyrkiet har med andre ord kniven for struben for dette, deres andet gruppe-opgør. Alt andet end en sejr vil betyde tyrkisk exit fra EM i fodbold 2016.
 
Anderledes lyst ser der ud for modstanderen, Spanien som med en sejr i fredagens opgør definitivt kan booke billetten til næste runde.
 
Odds bookmakeren Bet365 tilbyder alle kunder et risikofrit live odds væddemål på kampen – på helt op til 250 kr. Du kan altså placere et live bet helt uden at kunne tabe.
 

spil paa Spanien mod Tyrkiet risikofrit hos Bet365
© Bet365

 

Sådan får du dit risikofrie live væddemål

  1. Opret dig som kunde hos Bet365 hvis du ikke allerede er kunde – klik på billedet ovenfor!
  2. Placer herefter et odds væddemål på kampen FØR den starter.
  3. Så snart kampen er startet vil du kunne placere et live væddemål af samme værdi som dit pre-match odds væddemål.
  4. Hvis du taber så vil Bet365 refundere din indsats på op til 250 kr.

 

Opret dig i dag med bonus

Bet365 er en af de største bookmakere i verden – og det er der adskillige gode grunde til. Deres system fungerer upåklagelige, udvalget af sportsgrene er enormt og, ikke uvæsenligt er størrelsen på deres odds absolut godkendte. Herudover kan alle nye kunder få den ganske fornuftige Bet365 odds velkomstbonus på op til 1000 kr. første gang der indbetales til kontoen. Med rimelige gennemspilningskrav på velkomstbonussen er der her tale om en bonus, som vi sagtens kan anbefale dig at gøre krav på !
 
Mere om EM 2016 odds bonus?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 15,00 på Walisisk sejr over England hos 888Sport!
næste artikel
Unibet tilbyder kæmpe odds boost på EM 2016!