nyheder

Tilbud hos Bet365: Risikofrit live odds på Manchester Vs Liverpool

Når Manchester United og Liverpool på torsdag den 17. marts 2016 brager sammen i returopgøret i årets Europa League 1/8 finaler er presset i den grad på hjemmeholdet fra Manchester. Efter at have tabt 2-0 i første kamp på Anfield Road i Liverpool skal Van Gaals tropper i dén grad stramme sig an for, at bringe sig videre til turneringens kvarfinaler. Hos Bet365 kan du lige nu få et aldeles risikofrit live væddemål på op til 250 kr. til brug i forbindelse med denne spændende kamp. Læs mere herunder.
 

Spil uden risiko i kampen mellem Manchester United og Liverpool 2016 © Bet365

 
Situationen spidser stadig mere til for alle hold i årets Europa League – men særligt for traditionsklubben Manchester United er det ved at være sidste udkald, hvis noget af æren skal reddes i denne sæson. Det bliver dog ikke nogen nem opgave når de på torsdag tager imod formstærke Liverpool i det sidste af to intense 1/8 finaler.
 
Hos Bookmakeren Bet365 kan du lige nu oddse risikofrit – altså uden at kunne tabe. Det risikofrie væddemål gælder på live markedet.
 

Sådan får du dit risikofrie væddemål

  1. Placer et pre-match væddemål på kampen
  2. Så snart kampen er fløjtet i gang vil du helt risikofrit kunne placere et væddemål af samme værdi som dit pre-match væddemål, dog maksimalt 250 kr.
  3. Hvis du vinder får du din gevinst omgående – hvis du taber vil du modtage din indsats retur fra Bet365.

 

Åbn konto hos Bet365 og få bonus

Før du kan komme i gang med, at spille risikofrit hos Bet365 skal du naturligvis have en konto hos dem. Dette kan klares i en håndevending og som om det enorme udvalg af odds ikke skulle være årsag nok til, at oprette en konto, ja så kan du ovenikøbet også modtage den flotte Bet365 velkomstbonus som er helt op til 1000 kr. når du som ny kunde for første gang indbetaler penge på din nye odds konto.

Om forfatteren

forrige artikel
Få vilde odds på Bayern-Juventus hos Betfair
næste artikel
Tilbud hos Betfair: Få et gratis væddemål på 350 kr. nu!