nyheder

100 kr. Risikofrit væddemål på Europa League hos Tipico

I aften fløjtes første omgang af de afgørende kampe i denne sæsons Europa League i gang og hos bookmakeren Tipico kan du gøre det, at se kampene til en endnu mere spændende og intens oplevelse med deres flotte tilbud om risikofrit væddemål på 100 kr. på en af aftenens kampe.
 

Få 100 kr risikofrit væddemål hos Tipico
© Tipico

 
Danske FC Midtjylland er iblandt de 32 tilbageværende hold i en af Europas stærkest besatte fodboldturneringer. Mesterholdet er ikke kommet sovende til succesen og har undervejs markeret sig som et hold der i dén grad kan begå sig på den Europæiske scene. Kan ulvene fortsætte de flotte takter mod en modstander som må siges at være af en anderledes kaliber end hvad de hidtil i turneringen har stået overfor? Kan de danske mestre levere sensationen eller vil de blive kørt midtover af traditionsklubben fra Manchester?
 

Spil risikofrit hos Tipico

Hos bookmakeren Tipico kan du lige nu få et risikofrit spil på 100 kr. på en af aftenens spændende kampe i Europa League. Du kan med andre ord ikke tabe. For at gøre brug af dette fine tilbud er det eneste du behøver at gøre at foretage en indbetaling og aktivere dit risikofrie væddemål på Tipicos hjemmeside. Du kan bruge dit risikofrie væddemål enten på FC Midtjylland Vs Manchester United eller en hvilken som helst anden af aftenens intense Europa League opgør. Der er dermed lagt i ovnen til en fodboldaften som kan ende med, at blive rigtig festlig – såvel sportsligt som i forhold til dine gevinster.
 

Få en flot velkomstbonus hos Tipico

Det er nødvendigt, at du er kunde hos Tipico for, at kunne tage del i deres flotte tilbud. Hvis ikke du allerede er kunde kan du nemt og hurtigt oprette dig via deres hjemmeside og samtidig også løbe afsted med en gavmild velkomstbonus på op til 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 4.00 på Man U sejr over FCM
næste artikel
Få forhøjede odds på Arsenal-Barcelona hos 888sport