nyheder

Få risikofrit spil på VM i håndbold!

Vi er for fuld omgang i VM feber! Om ikke længe starter braget mellem Danmark og Norge og vi ser med glæde mod denne topkamp i gruppespillet. Håndbold vm 2019 har indtil da været kæmpe fest. Rigtig mange tilskuer i både Danmark og Tyskland. Utrolig god stemning og et hav af gode kampe. Hos Nordicbet har du mulighed for at få en dejlig odds bonus til denne slutrunde. Den yderst populære bookmaker har lanceret et tilbud til både nye og eksisterende kunder og der giver dig risikofrit spil på 50 kr, samt op til 3 yderligere risikofrie spil på 50 kr. afhængigt af hvordan Danmark klarer sig i turneringen. Vil se nærmere på dette tilbud i denne artikel!
 

 

Håndbold vm bonus 2019 nordicbet
© Nordicbet

 

Spil på håndbold vm 2019!

Det er tid til årets største håndboldbegivenhed, nemlig VM i håndbold, som afholdes i Danmark og Tyskland. Som nævnt er tuneringen allerde kommet godt i gang men nu skal der ses på de afgørende kampe. Hvem kan opnå denne bedste udgangssituation for mellemrunde og hvem fortsætter uden minuspoint? Hos Nordicbet har du mulihged for at optjene risikofrit spil til denne slutrunde. Få din betting bonus hos Nordicbet og spil på håndbold vm 2019!
 
TIl denne turnering kan du få et risikofrit spil på 50 DKK, samt op til 3 yderligere risikofrie spil på 50 DKK. afhængigt af hvordan Danmark klarer sig i turneringen. Du skal blot placere et kvalificerende spil til mindst odds 1.50 på mindst 100 DKK. for være med til at optjene din bonus!
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen før du begynder at spille
  • Placer et kvalificerende væddemål på mindst 100 DKK til mindst odds 1.5 på VM i håndbold.
  • Du modtager herefter straks et risikofrit spil på 50 DKK som kan bruges på alt sport
  • Hver gang Danmark kvalificerer sig til næste runde modtager du et ekstra risikofrit spil på 50 DKK indenfor 24 timer.

Husk: Dit risikofrit spil skal bruges på VM i håndbold.
 
Når Danmark finalen kan du få hele 200 DKK som freebet til denne VM! Et utrolig godt tilbud som Nordicbet har lanceret i denne anledning. Tror du på Danmark kan du tjene rigtig meget. Tilmed dig denne kampagne og få glæde af denne Nordicbet bonus til årest VM slutrunde!
 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye mobile betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
Bwin freebets: Spil live på håndbold VM 2019!
næste artikel
Topkamp mod Norge - spil på den afgørende kamp!