nyheder

200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Man City

Denne lørdag venter der en lækkerbisken af et program til fodbold, betting og ikke mindst Premier League fans. Hele otte kampe spilles der i den bedste engelske fodboldrække, og eftermiddagen skydes i gang med kampen mellem Tottenham og Manchester City, hvortil Betsafe giver et gratis risikofrit væddemål på 200 kr.
 

Betsafe Freebet til Tottenham - Manchester City
© Betsafe

 

Freebet til Tottenham – Manchester City

Hvis du har planer om at få lidt ekstra spænding til lørdagens kampe i Premier League, så kan du passende lægge ud med at få et 200 kr. freebet til Tottenham – Man. City. Spil for 200 kr. inden kampstart på 1 X 2, og hvis dit bet fejler, så får du din indsats retur som en odds bonus.
 
Sådan får du dit 200 kr. risikofrie bet

  • Sign-up eller log-in hos Betsafe og tilmelde dig kampagnen online
  • Odds for 200 kr. på 1 X 2 inden kampstart på Tottenham – Man City
  • Taber du dit bet, så får du din indsats retur som en odds bonus

Betsafes odds bonus skal aktiveres senest tre uger efter modtagelse, og for at hæve de 200 kr. skal du omsætte bonusbeløbet 6 gange til odds 1.50 eller derover indenfor 60 dage.
 
Tottenham – Manchester City spilles lørdag kl. 13.45 og vises på TV3+
 

1000 kr. Velkomstbonus hos Betsafe

Hvis du gerne vil benytte dig af Betsafes freebet, men endnu ikke har en Betsafe konto, så kan du i øjeblikket gøre brug af en gavmild velkomstbonus fra Betsafe på hele 1000 kr. Det kræver blot at du er over 18 år gammel, åbner en Betsafe konto og så giver Betsafe en 100 % bonus på din første indbetaling.

Om forfatteren

forrige artikel
Boostet odds på Premier League Triple
næste artikel
200 kr. Freebet til Brøndby – FC København