onsedetting nyheder

Markeds bedste odds på AGF – FCK: Sådan får du dem

Drømmen om europæisk fodbold lever i Parken i disse dage, hvor nu blot playoffrunden står mellem FC København og gruppespillet i Europa Conference League. I Aarhus, ja, der er europæisk fodbold endnu engang en århushistorie.

I stedet gælder det Superligaen, hvor to point og en 11. plads efter fire kampe næppe var, hvad de evigt ambitiøse århusianere havde regnet med.

Nu gælder det FC København, der ligger i toppen sammen med FC Midtjylland og Randers. Til kampen mellem AGF og FC København kan du lige nu få markeds højeste odds på kampen hos OnsideBetting, der markerer deres samarbejde med Superligaen ved at lave et odds boost på en udvalgt kamp hver runde.

AGF - FCK bedste odds Onsidebetting
© OnsidBbetting

Sådan får du de højeste AGF – FCK odds

Hver runde booster OnsideBetting oddset på en udvalgt Superliga-kamp, som de giver markedets højeste odds på 1X2. Denne runde er valget ikke overraskende faldet på AGF – FC København.

Oddsene hos OnsideBetting ser således ud:

AGFUafgjortFC København
3.453.702.20

Sammenligner vi oddsene fra OnsideBetting med øvrige bookmakere, så er oddset hos OnsideBetting for eksempel op til 0.20 højere på en AGF-sejr, end hvad du finder hos andre udvalgte bookmakere, mens oddset på FC København er omkring 0.15 højere end hos andre bookmakere.

Det betyder, at du simpelthen får mere for pengene hos OnsideBetting, hvis du spiller på AGF – FCK via din OnsideBetting app end vis andre betting apps.

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ AGF – FCK

AGF – FC København form og statistikker

Seneste 10 indbyrdes opgør (AGF – uafgjort – FC København): 3 – 0 – 7

Gennemsnitlige antal mål i seneste 10 indbyrdes opgør: 3,6 mål

Formkurve AGF (seneste 5 kampe): T-T-U-U-T

Formkurve FC København (seneste 5 kampe: V-V-U-V-V

Placering i Superligaen (AGF – FC København): #11 – #3

Målscorer i Superligaen (AGF): 2-5

Målscorer i Superligaen (FC København): 8-4

Topscorer (AGF): Dawid Kurminowski og Jón Dagur Thorsteinsson (1)

Topscorer (FC København): Jonas Wind (3)

Nye spiller: Få 500 kr. i bonus

På flere odds bonus er forhøjede odds en bonus for sig selv, som kræver en indbetaling eller en omsætning for at få, men sådan er det ikke hos OnsideBetting i forbindelse med rundens kamp.

Du kan derfor godt få en OnsideBetting startbonus med i forbindelse med, at du spiller markedets højeste odds på AGF – FC København.

Her kan du lige nu få 100 procent op til 500 kr. i velkomstbonus hos OnsideBetting på din første indbetaling, når du opretter dig og foretager en indbetaling på minimum 100 kr.

Bonussen og indskuddet skal efterfølgende omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales.

FÅ DE HØJESTE ODDS PÅ AGF – FCK

Oddsene er opdateret fredag den 13. august kl. 14:30. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Unibet: Forudsig Chelsea – Crystal Palace og vind 300.000 kr.
næste artikel
Salzburg – Brøndby optakt og oddssammenligning