onsedetting nyheder

Rundens kamp: Her får du de bedste FCM – AGF odds

OnsideBetting sparker endnu engang oddsene til tops i Superligaen, når den danske bookmaker markerer samarbejdet med Superligaen ved at tilbyde de bedste fodbold odds på rundens kamp mellem FC Midtjylland og AGF.

Læs mere om OnsideBettings odds boost og samarbejdet med Superligaen, samt se hvordan du lige nu kan få en OnsideBetting bonus med på vejen, hvis du spiller de forhøjede Superliga-odds hos den danske bookmaker.

FC Midtjylland - AGF odds Superliga bedste fodbold odds
© OnsideBetting

FCM – AGF odds boost

OnsideBetting blev op til denne sæson den officielle bettingpartner for Superligaen. Det marker er den danske bookmaker runde efter runde ved at udvælge en af rundens kampe, hvor de garanterer markedets højeste odds på den udvalgte kamp.

Denne runde er valget faldet på opgøret FC Midtjylland – AGF. Her tilbyder OnsideBetting følgende odds på 1X2:

1X2
1.833.954.80

Sammenligner vi med de øvrige bookmakere på markedet, så ligger OnsideBettings odds på FC Midtjylland 0.03 og 0.08 højere.

FC Midtjylland er favoritter, så ikke overraskende er oddsforskellen større i forhold til oddsene på AGF. Her ligger OnsideBettings odds mellem 0.20 og 0.50 højere end hos de øvrige bookmakere.

FC Midtjylland – AGF optakt

Mens AGF kæmper for at hænge på i topseks-holdene, så kan FC Midtjylland med en sejr holde førstepladsen i forhold til topduellen med FC København.

Både formmæssigt og statistisk set peger pilen også her i retning af FC Midtjylland, der har vundet seks af de seneste 10 opgør mod AGF. Dertil kommer det, at de to klubber sjældent spiller uafgjort. I de sidste fem år er kun et opgør mellem de to jyske klubber end uafgjort.

FC Midtjylland har de seneste to gange scoret fire mål mod AGF, så skal der komme et spilforslag herfra, så er det værd at overveje markedets højeste odds på en FCM-sejr med odds 1.83 hos OnsideBetting.

Blandt de øvrige populære spil hos OnsideBetting på denne kamp finder du over 2,5 mål til odds 1.83.

Lige nu: Få 100% op til 500 kr. i bonus

Står du uden en OnsideBetting-bruger, men gerne vil have rundens bedste Superliga odds uge efter uge, så kan du lige nu oprette en OnsideBettig-konto og få en startbonus på 100 procent op til 500 kr., når du opretter dig hos den danske bookmaker og foretager din første indbetaling.

Bonussen har et omsætningskrav på seks gange gennemspilning af indbetalingen og bonussen, som skal spilles til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales.

Oddsene er opdateret torsdag den 30. september kl. 10:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind VIP-billetter til Europa League og Conference League med Bwin
næste artikel
Få Combo Boost når du spiller kombinationsvæddemål hos ComeOn