onsedetting nyheder

Sådan får du rundens bedste odds på FCM – Brøndby

Bliver det alle gode gange tre for de danske mestre fra Brøndby IF, når de møder FC Midtjylland, eller får Superligaens tophold sat en stopper for Brøndbys overtag i de indbyrdes kampe?

I anledning af grundspillets sidste kamp mellem sidste sæsons to guldrivaler ser vi her på både odds og muligheden for et betting bonus i optakten til FC Midtjylland – Brøndby IF.

FC Midtjylland - Brøndby optakt odds OnsideBetting rundens kamp Superligaen
© OnsideBetting

Sådan får du Danmarks højeste odds

OnsideBetting har valgt FC Midtjylland – Brøndby som rundens kamp. De laver dermed et oddsboost på 1X2-spillene på kampen for at markere deres partnerskab med Superligaen.

Du kan få dette forhøjede odds, uanset om du er ny eller eksisterende OnsideBetting-spiller. Er du ny på OnsideBetting, så kan du lige nu få en OnsideBetting velkomstbonus med på vejen. OnsideBetting giver her 100 procent i indbetalingsmatch på din første indbetaling op til 500 kr.

For at du kan få det forhøjede odds, som du kan bruge i indfrielsen af bonussens omsætningskrav, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på OnsideBetting
  • Opret en bruger
  • Foretag en indbetaling
  • Få din bonus
  • Find rundens kamp
  • Sæt dit spil
  • Se kampen
  • Livebet eventuelt undervejs via din OnsideBetting app

OnsideBetting tilbyder her odds 1.80 på et 1-tal, 4-15 på et kryds og odds 4.90 på et 2-tal.

FC Midtjylland – Brøndby optakt

Det kan være svært at forsvare et mesterskab – bare spørg dem i Brøndby. Den vaklende sæsonstart ser ud til at være blevet mere stabil for Brøndby, der langsomt er klatret op i top seks.

Selvom FC Midtjylland er store favoritter til kampen, så har de faktisk tabt de to seneste opgør til Brøndby, her i blandt det lidt overraskende 2-0 nederlag tidligere på sæsonen, hvor et ellers skidt kørende Brøndby-hold slog midtjyderne.

Netop 2-0 nederlaget i Brøndby var ulvenes seneste nederlag i Superligaen forud for 3-0 nederlaget til AGF i den seneste runde.

Man må forvente et revanchelystent midtjysk hold til kampen, der ovenpå landsholdspausen må have fået Europa League-kampene og AGF nederlaget ud af systemet.

Brøndby har til gengæld også vundet fire ud af deres seneste fem kampe. Det kan derfor godt være svært at vurdere Brøndbys aktuelle formkurve. Det så ganske fint ud mod Rangers og FC København, men de øvrige kampe har været mod Viborg, Aalborg Freja og OB, hvor sejre må forventes som udgangspunkt for de forsvarende mestre.

Oddsene er opdateret fredag den 19. november kl. 14:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Optakt og odds: Holland - Norge
næste artikel
Femte Runde: Spil risikofrit på CL, EL og ECL med Mr. Green