nyheder

Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på Danmarks skæbnekamp

Afgørelsens time er kommet for de danske håndboldherrer, der allerede i gruppepillet har fået kniven på struben efter pointtab i de to første kampe.
 
Risikoen er høj til den sidste gruppekamp – i hvert fald for Danmark. Risikoen behøver ikke være høj for de danske oddsere, der lige nu kan få en betting bonus på et risikofrit spil på 550 kr. med Betfairs spillebørs. Lige nu giver Betfair i anledning af Rusland-Danmark nemlig et risikofrit spil på 550 kr. til alle nye spillere, der opretter en spillekonto på Betfairs spillebørs.

 

Betfair risikofrit spil Rusland – Danmark håndbold EM 2020
© Betfair

 

Bonuskode til risikofrit spil

For at du kan få det risikofrie spil til Betfairs spillebørs, kræver det tre simple ting af dig. Følg vores hurtige guide, så er du spilleklar med 550 kr., som du risikofrit kan spille et singlespil for:

  1. Tilmeld dig Betfairs spillebørs og brug bonuskoden “FEODK5”
  2. Spil mindst 550 kr. på dit første singlespil på Spillebørsen (spil på sportsbook kvalificerer sig ikke til et risikofrit spil)
  3. Taber du, så tilbagebetaler Betfair 550 kr. til din konto

 
Husk at dit singlespil skal være på håndbold EM-kampen mellem Rusland og Danmark for at være gældende i forhold til odds bonussen.

 

 

Vind eller forsvind

De danske OL- og verdensmestre har kniven på struben forud for mødet med Rusland. Der skal en sejr på kontoen, hvis Danmark ikke skal være færdige ved EM-slutrunden efter de tre gruppekampe. Når det er sagt, så kræver det stadig hjælp fra Island, hvis Danmark skal rykke forbi Ungarn i den sidste kamp.
 
De positive elementer er dog, at Island skal bruge en sejr for at få to point med videre fra gruppespillet, mens Rusland intet har at spille for i den sidste kamp. Disse faktorer taler for en dansk sejr.
 

Spillebørs – ikke sportsbook

Der er en vigtig detalje, som du skal huske på. Odds bonussen fra Betfair gælder ved oprettelse af en spillekonto på Betfairs spillebørs – ikke Betfairs sportsbook. Hvis du vil have en Betfair velkomstbonus til sportsbook, så kan du selvfølgelig også få det. Du kan lige nu få en indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kr.
 
Mens dit risikofrie spil til Spillebørsen ikke har noget omsætningskrav, så er Sportsbook bonussen underlagt et omsætningskrav på otte gange 1,95 – altså bonussen skal omsættes otte gange til minimum odds 1.95. For at du kan få Betfairs sportsbookbonus, kræver det en bonuskode. Den har vi naturligvis klar til dig. Bonuskoden til Betfairs velkomstbonus er: ZSKWO2.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn!: Op til 5 x 25 kr. freebets på EM i håndbold
næste artikel
Fede odds på McGregor vs. Cerrone (UFC 246)