nyheder

Ryder Cup 2014 – Odds bonus på Golf betting

EU vs. USA. Den klassiske golfdyst Ryder Cup 2014 finder i år sted i golfens hjemland Skotland. Du kan benytte lejligheden til at sætte din golfviden på spil med stærke odds bonusser fra en række danske bookmakere. For eksempel kan du, når der på fredag er tee-off i Skotland, åbne en konto hos Unibet og få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Læs her hvordan du kan benytte en Unibet bonus til at få det maksimale ud af dine Ryder Cup 2014 odds.
 

Thomas Bjørn på greenen i Ryder Cup 2014

Oddset på Europas bedste golfspillere ligger i skrivende stund på 1.48, hvorimod Team USA giver 2.60 gange pengene igen som Ryder Cup 2014 vindere. Det er dog næppe Thomas Bjørn, der gør EU til favoritter. Oddset på ham som topscorer ligger på 36.00. Thomas Bjørn, der i øjeblikket ligger nr. 6 på verdens ranglisten, kan også spilles ligepå til odds 1.90 i en direkte match-up imod verdensranglistens nr. 16 Zach Johnson fra USA. Med en Unibet bonus kan du, når du åbner en ny konto, få op til 1000 kr. i odds bonus. For at få din bonus udbetalt skal du spille på odds 1.40 eller derover, og disse bet er der massere af til Ryder Cup 2014.
 

Få odds bonus på golf
©nl.wikipedia.org – Ryder Cup 2014

 

McIlroy skal slå Ryder Cuppen til Europa

USA er oppe imod den Irske golfkomet Rory McIlroy, og hvis han gør det samme ved sine modstandere, som imod Wozniacki, så ligner det at trofæet forbliver i Europa. McIlroy er favorit til topscorerværdigheden, og han giver 8 gange pengene igen, hvis han på søndag står med Ryder Cup 2014’s bedste scorekort. Hvis han blot ender i top 4, så giver det odds 2.50 hos Unibet. Verdens nuværende bedste golfspiller McIlroy kan også spilles direkte på i match-ups, og disse spil giver 1.40 på oddset, hvilket er præcis nok til at bruge din Unibet bonus.
 

Gør Ryder Cup 2014 legendarisk med en 1000 kr. Unibet Odds Bonus

Ryder Cup vender tilbage til sine rødder på den legendariske Gleneagles Golfbane i Skotland. Det hele startede her i 1929, hvor de bedste britiske golfspillere inviterede de amerikanske golfspillere til en dyst i præcision og kølighed. Siden har Ryder Cup udviklet sig til at blive en af de mest prestigefyldte golfturneringer i verden. Du kan gøre turneringen endnu mere spændende med en Unibet velkomstbonus på op til 1000 kr. Unibet har forskellige spil på match-ups, sejre på de enkelte dueller eller odds til hele golf weekenden. Unibet har også en 100 kr. mobilbonus til spil på mobiltelefon, ipad eller tablet, så meld dig til hos Unibet, find din 18 års Gleneagles whiskey frem, hæld et glas op og gøre klar til at bruge din gratis odds bonus fra Unibet.
 

Sådan får du Unibets 1000 kr. velkomstbonus

  • Som ny kunde åbner du en konto hos Unibet. Meld dig til herunder!
  • Unibet matcher dit første indskud, som skal være på minimum 80kr., op til 1000 kr.
  • Til sidst skal du spille din bonus igennem 5 gange på odds minimum 1.40 indenfor 60 dage.

God fornøjelse med Ryder Cup og Unibet odds bonus!

Om forfatteren

forrige artikel
Cykel VM er atter over os – freebet odds fra Ladbrokes
næste artikel
NordicBet Champions League Odds Bonus