nyheder

Scandic 50 % bonus til Superligaen

Til denne weekends kamp mellem de forsvarende mestre FC Midtjylland og Viborg lægger bookmakeren Scandic en ekstra bonus på bordet for deres kunder. Få 50 % oven i din odds gevinst, hvis der scores flest mål i 2. Halvleg. Så hvis du har planer om at sætte et bet på fredagens kamp i Superligaen, så tjek oddset hos Scandic Bookmakers.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus på Superligaen
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers Superliga Bonus

Til én specifik kamp i løbet af en Superliga-runde giver Scandic Bookmakers en speciel odds bonus. Til denne weekend giver Scandic sine kunder 50 % oven i eventuelle gevinster ved betting på FC Midtjylland – Viborg – dog kun hvis der scores flest mål i anden halvleg.
 
Du skal spille for minimum 100 kr. på kampen, kun pre-match væddemål er gyldige og den maksimale gevinst er 250 kr. Enhver odds bonus skal omsættes 3 x til minimum odds 1.50 før den kan komme til udbetaling.
 
Hvis du endnu ikke er kunde kan du desuden få op til 750 kr. i velkomstbonus hos Scandic Bookmakers.
 

Scorer de to hold flere mål i 2.halvleg?

Statistisk set er der blevet scoret 32 mål i anden halvleg i de seneste 13 kampe for FCM og Viborg. Til sammenligning så er der kun blevet score 19 mål i 1. Halvleg af kampe med FCM og Viborg, så sandsynligheden for flest mål i 2. Halvleg er alt så stor.
 
Hvis du i forvejen har en betting konto hos Scandic Bookmaker og er på jagt efter en velkomstbonus, så tjek bonus-betting.dk’s sammenligning af alle danske betting bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Få Hvert 3. Live NBA Bet Gratis!
næste artikel
200 kr. Risikofrit spil på Chelsea – Liverpool