nyheder

Sidste Chance: Få Australia Open Kombi-Bonus

Årets første Grand Slam turnering går ind i sin afgørende uge. Det er blevet tid til kvartfinalerne i Australia Open 2016 og bookmakeren Scandic Bookmakers tilbyder en ekstra kombi-bet bonus, hvis du spiller på 4 eller flere tennis kampe på et døgn.
 

Scandic Bookmakers tennis bonus
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Tennis Bonus

Placer fire væddemål på tenniskampe fra Australia Open, og så modtager du en bonus, som svarer til den mindste indsats på ét af de fire bets. Minimum indsatsen er 50 kr., og du kan spille live og pre-match, så længe oddset er på 1.50 eller derover og samtlige væddemål er afgjort indenfor 24 timer. Man kan maksimalt få 200 kr. i odds bonus per dag.
 
Scandic Bookmakers tennis bonus udløber 25.01.2015, og enhver bonus skal omsættes 3 gange til minimum odds 1.50 før den kommer til udbetaling.
 

750 kr. Velkomstbonus til nye kunder

Hvis du endnu ikke er kunde hos Scandic Bookmakers, men gerne vil afprøve bookmakeren, så kan du i øjeblikket få en velkomstbonus på 750 kr. ved sign-up hos Scandic. Du skal være 18 år eller mere for at åbne en konto, have bopæl i Danmark og NemID ved hånden. Det tager kun fem minutter at oprette sig som bruger, og så kan du spille på alverdens sport – ikke bare tennis – hos Scandic Bookmakers.
 

Kvartfinalerne i Australia Open

De første fire runder er veloverstået i Australia Open, og begge første seedede – Novak Djokovic og Serena Williams – er sikkert videre til kvartfinalerne. Her venter der i dame-turneringen en rigtig lækkerbisken når Serena Williams skal møde Maria Sharapova. Det ser lidt mere overkommeligt ud hos Djokovic, som skal møde den syvende seedede japaner Kei Nishikori.
 
Held og lykke med dine tennis bets hos Scandic Bookmakers.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. Freebet til Arsenal – Chelsea
næste artikel
50 % Bonus til Tennis Kombi-bet